Adio, adio, patria mea cu ? din i, cu ? din a (editia a II-a)

Adio, adio, patria mea cu ? din i, cu ? din a (editia a II-a) - Radu Pavel Gheo
Pret: 21,80 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAdio, adio, patria mea cu ? din i, cu ? din a (editia a II-a)
Comanda acum "Adio, adio, patria mea cu ? din i, cu ? din a (editia a II-a) - Radu Pavel Gheo" de pe libraria ishop la pretul de 21,80 lei
Descriere carte:
Prefata de Liviu Antonesei. „O carte cu totul uimitoare in actualul peisaj literar si intelectual romanesc, ar putea concura pentru citeva genuri, cu mari sanse de fiecare data, la titlul de «carte a anului» – publicistica, eseistica, proza. Si chiar poezie, doar si Suflete moarte e un «poem»... Textul care ii deschide cartea ar trebui sa se afle pe biroul fiecarui ins care se ocupa de treburile publice, de la politicieni la formatorii de opinie – si sa fie citit in fiecare dimineata, poate s-ar alege ceva... O carte extraordinara si un scriitor stralucit, ce va marca o epoca.” (Mircea Iorgulescu) „In ciuda avantajelor evidente – cind le privesti de la distanta –, nu am putut rezista in SUA. E ciudat... Ma bucur ca America exista si acum, ca am vazut (poate si inteles) ceva din ea, mi-ar fi aproape imposibil sa devin antiamerican. Dar, pe de alta parte, nu as putea trai acolo.” (Radu Pavel Gheo)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Adio, adio, patria mea cu ? din i, cu ? din a (editia a II-a)
Cartea Adio, adio, patria mea cu ? din i, cu ? din a (editia a II-a) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Adio, adio, patria mea cu ? din i, cu ? din a (editia a II-a) - Radu Pavel Gheo" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Profetii despre trecut si despre viitor - Silviu Brucan Urmatoarea carte recomandata din categoria Publicistica / Interviuri
Silviu Brucan
15,11 lei
Scrisori - Mozart Urmatoarea carte recomandata din categoria Publicistica / Interviuri
Mozart
22,50 lei
Spovedanie la Tanacu - Niculescu Bran Tatiana Urmatoarea carte recomandata din categoria Publicistica / Interviuri
Niculescu Bran Tatiana
0,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Publicistica / InterviuriCarti recomandate din categoria Publicistica / Interviuri