Adevarul care ucide

Adevarul care ucide - Lisa Unger
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAdevarul care ucide
Comanda acum "Adevarul care ucide - Lisa Unger" de pe libraria ishop la pretul de 27,00 lei
Descriere carte:
Cum reactionezi cand ti se spune ca esti... altcineva? Ca viata ta este un spectacol atent regizat? Ca esti fiica unui criminal? Citind, ajungi sa te pui in pielea personajelor acestui captivant Bestseller New York Times, Literary Guild si Doubleday Book Club si sa traiesti in ritmul lor.In "Minciuni periculoase", scriitoarea Ridley Jones incearca sa-si descifreze trecutul si abia scapa cu viata.

Acum, mai prudenta, se multumeste cu o existenta banala. Dar trecutul nu vrea sa moara. Ridley e avertizataA  ca in fiecare dintre fotografiile pe care le-a facut in ultimul an apare silueta amenintatoare a unui barbat. Un necunoscut o supravegheaza. Cine? De ce? Evenimentele capata o turnura ireala: dupa ce a fost interogata de FBI, urmarita de asasini profesionisti si parasita de familie, Ridley se pomeneste intr-un hotel din Londra. Ranita. Nu stie cum a ajuns acolo. In locul ei, oricine s-ar duce la politie, dar ea nu are voie sa joace dupa reguli. Daca vrea sa afle odata pentru totdeauna adevarul, trebuie sa gaseasca fantoma din fotografii. Trebuie s-o infrunte.

"Ridley este femeia zilelor noastre: voluntara si dura cand nu mai are incotro. O lectura acaparatoare." ( New York Daily News )

"Autoarea merita sa stea langa maestri ca Peter Straub si Peter Abrahams." ( Publishers Weekly )


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Adevarul care ucide
Cartea Adevarul care ucide in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Adevarul care ucide - Lisa Unger" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Nasul lui Mussolini - Lluis-Anton Baulenas Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
Lluis-Anton Baulenas
27,55 lei
Ultimele Dorinte Ale Cavalerului Hawkins - Jesus del Campo Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
Jesus del Campo
30,51 lei
Puteri exceptionale - Joseph Finder Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
Joseph Finder
28,49 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Thriller / SuspansCarti recomandate din categoria Thriller / Suspans