Acvile si lei

Acvile si lei - Gauthier Guy
Pret: 0,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAcvile si lei
Comanda acum "Acvile si lei - Gauthier Guy" de pe libraria ishop la pretul de 0,00 lei
Descriere carte:
De la George I al Greciei, care a domnit cincizeci de ani fara sa intervina niciodata in afacerile interne ale tarii sale, si pina la Tomislav II al Croatiei, care, refuzind sa colaboreze cu fascismul, a renuntat la coroana dupa doar cinci zile, Balcanii ofera un tablou impresionant si adesea strident de monarhi care s-au straduit prin diverse mijloace, de multe ori contradictorii, sa puna bazele regalitatii intr-o regiune foarte instabila a Europei. Ei si-au avut, cu totii, clipele de glorie si momentele de suferinta si au fost, pentru multa vreme, uitati pe nedrept. Caderea zidului Berlinului si eliberarea Europei orientale au suscitat un interes sporit pentru istoria acestora, strins impletita cu cea a natiunilor care s-au eliberat in veacul al XIX-lea de sub tutela otomana, pentru a cadea, in secolul al XX-lea, sub jugul hitlerist sau stalinist.Cartea se adreseaza tuturor celor ce redescopera azi aceasta parte a continentului, dar poate mai ales tinerilor din Balcani, care, renuntind la prejudecati stupide, la sterile certuri partizane si uri etnice inacceptabile, vor construi impreuna Europa de miine, o Europa fraterna, democratica si sociala.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Acvile si lei
Cartea Acvile si lei in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Acvile si lei - Gauthier Guy" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Criza constiintei europene 1680-1715 - Paul Hazard Urmatoarea carte recomandata din categoria Istoria Europei
Paul Hazard
35,10 lei
Europa in fata oglinzii - Josep Fontana Urmatoarea carte recomandata din categoria Istoria Europei
Josep Fontana
17,05 lei
Rusia, 1815 - 1881 - SHERMAN Russell, Trad. PARASCHIVESCU Radu Urmatoarea carte recomandata din categoria Istoria Europei
SHERMAN Russell, Trad. PARASCHIVESCU ...
17,91 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Istoria EuropeiCarti recomandate din categoria Istoria Europei