Accidentul

Accidentul - Ismail Kadare
Pret: 22,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAccidentul
Comanda acum "Accidentul - Ismail Kadare" de pe libraria ishop la pretul de 22,50 lei
Descriere carte:
Un splendid roman de dragoste, cu elemente de policier si un suspans pe masura, Accidentul are in centru un cuplu enigmatic, a carui poveste se incurca in itele complicate ale unor jocuri de putere.

Tradus in zeci de limbi, Ismail Kadare este una dintre cele mai puternice voci ale literaturii europene contemporane. In 2005 i s-a acordat primul International Booker Prize.

Cu ramificatii in mitologia albaneza, cartea dezvaluie legaturile profunde dintre planul contemporan, aparent lipsit de orice substrat simbolic, si intamplarile exemplare care alcatuiesc tesatura lumii.

"In cautarea adevarului, Ismail Kadare are mai multe in comun cu scriitorii fictiunii experimentale precum Jorge Luis Borges, decat cu cei din literatura de spionaj precum Graham Greene." ( Wall Street Journal )Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Accidentul
Cartea Accidentul in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Accidentul - Ismail Kadare" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Pamint virgin - Alberto Vazquez-Figueroa Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Alberto Vazquez-Figueroa
9,49 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala