Abilitati Practice Pentru Clasa A Ii-a

Abilitati Practice Pentru Clasa A Ii-a - CHARLET Gabriela
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAbilitati Practice Pentru Clasa A Ii-a
  • Autor: CHARLET Gabriela
  • Editura: All
  • Colectia: Invatamint Primar
  • Categoria: Clasa a II-a
  • ISBN: 973-684-462-5
  • An aparitie: 0
  • Numar de pagini: 48
  • Format carte:
Comanda acum "Abilitati Practice Pentru Clasa A Ii-a - CHARLET Gabriela" de pe libraria ishop la pretul de 8,91 lei
Descriere carte:
Dezvoltarea si insusirea corecta a abilitatilor practice la scolarul mic, evaluarea cu discernamant a celor dobandite de acesta trebuie orientate cu atentie, devenind preocupari sistematice ale invatatorului. Lucrarea Gabrielei Charlet reprezinta un model original dedicat acestui scop, in concordanta cu obiectivele programei scolare si propunand un traseu didactic simplu si eficient:
obiectul de confectionat - materiale necesare - mod de lucru - evaluare - sugestii pentru realizarea unor obiecte similare.
Materialele propuse pentru lucru sunt ieftine si usor de procurat, asigurand participarea tuturor elevilor, iar proiectele trasate sunt dintre cele mai placute si stimulatoare, in forma si culoare, ca si in utilitate; sectiunea a doua a caietului le prilejuieste elevilor chiar placerea decupatului si a asamblatului din paginile acestuia. Testele practice propuse sugereaza modul de evaluare, care concorda cu descriptorii de performanta, rolul cadrului didactic ramanand acela de ghid si sustinator. Cuprins: Activitati cu materiale din natura (Familia din frunze;Vaza cu flori din seminte); Activitati cu materiale sintetice (Fire; Diferite feluri de noduri - Snurul; Hartie - trasarea dupa sablon, decuparea dupa contur; trasat si lipirea ei; Confectionarea unor jucarii - realizarea unor compozitii combinate).

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Abilitati Practice Pentru Clasa A Ii-a
Cartea Abilitati Practice Pentru Clasa A Ii-a in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Abilitati Practice Pentru Clasa A Ii-a - CHARLET Gabriela" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Invatam matematica prin joc  - Alexandrina Dumitru, Viorel-George Dumitru Urmatoarea carte recomandata din categoria Clasa a II-a
Alexandrina Dumitru, Viorel-George Du...
5,70 lei
Activitati independente, limba romana clasa a II-a - Daniela Neagu, Florica Ancuta, Marinela Florea Urmatoarea carte recomandata din categoria Clasa a II-a
Daniela Neagu, Florica Ancuta, Marine...
14,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Clasa a II-aCarti recomandate din categoria Clasa a II-a