Abecedarul Japoniei

Abecedarul Japoniei - Moriyama Takashi
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAbecedarul Japoniei
Comanda acum "Abecedarul Japoniei - Moriyama Takashi" de pe libraria ishop la pretul de 22,50 lei
Descriere carte:

Incepand cu Cipangu, despre care vorbea Marco Polo acum cinci sute de ani in cartea sa Minunatiile lumii, spectacolul vietii japonezilor ii fascineaza in mod constant pe gaijin (straini).

Japonia provoaca occidentalilor un soc cultural profund si durabil. Totul e derutant pe aceste taramuri indepartate, la capatul Extremului Orient. Limba este complicata, codul de politete, foarte stilizat si subtil, modul de viata, deconcertant, iar gandirea, de nepatruns. E o tara care nu poate fi cu usurinta inteleasa de un strain. E nevoie de timp pentru a-i intelege pe japonezi. Sau de un japonez care s-a instrainat oarecum traind o vreme in Occident si a dobandit acel ascutit simt critic necesar intocmirii unui abecedar cu 63 de rubrici in care Japonia contemporana este decriptata cu umor, simplitate si, uneori, impertinenta.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Abecedarul Japoniei
Cartea Abecedarul Japoniei in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Abecedarul Japoniei - Moriyama Takashi" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Dictionare / GhiduriCarti recomandate din categoria Dictionare / Ghiduri