ATLASUL CORPULUI UMAN

ATLASUL CORPULUI UMAN - Profesor Peter Abrahams
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roATLASUL CORPULUI UMAN
Comanda acum "ATLASUL CORPULUI UMAN - Profesor Peter Abrahams" de pe libraria ishop la pretul de 80,66 lei
Descriere carte:

V-ati intrebat vreodata care este structura scoartei cerebrale si in ce mod transmite sistemul nervos mesajele senzoriale catre creier?

Sau care este diferenta dintre craniul unui adult si cel al unui nou-nascut? Cum (si de ce) este produsa saliva?

In Atlasul corpului uman. Structura si functiile organismului, profesorul Peter Abrahams va raspunde la aceste intrebari si la multe altele intr-un ghid fascinant si accesibil, care va ajuta sa intelegeti complexitatea structurii corpului omenesc si modul de functionare a intregului organism.

Cartea descrie componentele acestuia, de la cap la degetele membrelor inferioare, si este structurata in noua capitole, intitulate: capul, gatul, toracele, membrele superioare, abdomenul, sistemul reproducator, bazinul, membrele inferioare, sistemul corpului uman.

Fiecare sectiune include imagini color detaliate, peste 400 in tot volumul, care fac textul accesibil si care sunt insotite de adnotari suplimentare despre oase, muschi, organele interne, vasele de sange si nervi, oferindu-va posibilitatea de a va forma rapid o imagine completa despre o anumita zona a corpului.

Atlasul corpului uman. Structura si functiile organismului este o lucrare de referinta atat pentru cei care studiaza sau predau anatomia omului elevi, studenti, profesori , cat si pentru cultura generala a cititorului nespecializat.Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre ATLASUL CORPULUI UMAN
Cartea ATLASUL CORPULUI UMAN in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "ATLASUL CORPULUI UMAN - Profesor Peter Abrahams" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Fenomene ale naturii - Larousse Urmatoarea carte recomandata din categoria Atlase / Enciclopedii
Larousse
21,37 lei
Flora si fauna -  Larousse Urmatoarea carte recomandata din categoria Atlase / Enciclopedii
Larousse
46,40 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Atlase / EnciclopediiCarti recomandate din categoria Atlase / Enciclopedii