ATLAS DE ANATOMIE UMANA

ATLAS DE ANATOMIE UMANA - Proiect editorial Adriana Rigutti, Trad. Ed. Giunti
Pret: 84,55 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roATLAS DE ANATOMIE UMANA
Comanda acum "ATLAS DE ANATOMIE UMANA - Proiect editorial Adriana Rigutti, Trad. Ed. Giunti" de pe libraria ishop la pretul de 84,55 lei
Descriere carte:
Haideti sa facem o calatorie in lumea misterioasa a corpului nostru, cu ajutorul unor minunate si detaliate planse anatomice. Analizele si rezumatele de pe parcursul intregii lucrari ne vor permite sa studiem corpul omenesc, de la postura si mersul biped, pana la dezvoltarea creierului si a vorbirii si a acelor structuri anatomice care ne caracterizeaza si ne diferentiaza de animale. Toate organele sunt astfel discutate, incluzand elementele care le sunt caracteristice.

Este acoperita o paleta foarte larga de subiecte care deriva oarecum dintr-o carte traditionala de anatomie. Unele dintre aceste subiecte includ un studiu al istoriei anatomiei, o trecere in revista a tehnologiei folosite pentru studierea organismului uman, a mecanismelor functionale ale sistemelor corpului, precum si a principalelor boli si complicatii legate de fiecare aparat.

Aceasta carte este foarte utila pentru intreaga familie, pentru toti cei care sunt curiosi sa invete mai multe despre corpul lor si vor sa afle cum functioneaza acesta. Este usor de folosit, putand servi si ca un mic ghid de referinta.

- Mai mult de 600 de imagini color (desene, poze, tabele, planse...). Dintre acestea, 380 rezuma principalele caracteristici anatomice si functionale ale fiecarui organ si sistem fiziologic.

- 48 de casete speciale, 21 dintre ele acoperind subiecte medicale, in vreme ce celelalte descriu modul de functionare al aparatelor si organelor anatomice. Sunt de asemenea incluse in carte informatii generale privind problemele medicale precum si intrebari frecvente.

- Glosarul si indexul analitic ne permit sa clarificam rapid orice intrebare sau dubiu pe care l-am avea in legatura cu un termen, sau sa ajungem rapid la o informatie despre un subiect specific.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre ATLAS DE ANATOMIE UMANA
Cartea ATLAS DE ANATOMIE UMANA in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "ATLAS DE ANATOMIE UMANA - Proiect editorial Adriana Rigutti, Trad. Ed. Giunti" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
100 De Personalitati Ale Secolului. Politicieni - JORDAN Bernd, LENZ Alexander, Trad. DINULESCU Dragos Urmatoarea carte recomandata din categoria Atlase / Enciclopedii
JORDAN Bernd, LENZ Alexander, Trad. D...
11,61 lei
Atlasul Romaniei - Octavian Groza Ioan Ianos Maria Patroescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Atlase / Enciclopedii
Octavian Groza Ioan Ianos Maria Patro...
77,62 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Atlase / EnciclopediiCarti recomandate din categoria Atlase / Enciclopedii