ARTA FERICIRII IN SECOLUL XXI

ARTA FERICIRII IN SECOLUL XXI - TODOR, Carmen
Pret: 14,25 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roARTA FERICIRII IN SECOLUL XXI
  • Autor: TODOR, Carmen
  • Editura: Paralela 45
  • Colectia: PRACTIC
  • Categoria: Filosofie
  • ISBN: 978-973-47-0955-7
  • An aparitie: 2010
  • Numar de pagini: 200
  • Format carte: 13 x 21
Comanda acum "ARTA FERICIRII IN SECOLUL XXI - TODOR, Carmen" de pe libraria ishop la pretul de 14,25 lei
Descriere carte:
Grabiti, stresati, preocupati... acesta este modul de a trai. Ne mai intereseaza fericirea? ...Ne mai gandim noi ? cine suntem, incotro mergem si cum ar trebui sa traim?
Chiar daca vrem... mai avem timp sa invatam despre fericire?
Imagineaza-ti o carte care, in capitole scurte si sintetice, iti prezinta ceea ce alte carti iti spun in sute de pagini.
O carte care sintetizeaza multi ani de experienta si in care se regasesc, esentializate, ceea ce ar putea fi reperele noastre pe drumul catre fericire. Cum gandesc, cum reactioneaza, ce atitudine au oamenii care isi construiesc viata in jurul ideii de implinire si fericire?
Ce trebuie sa stii despre fericire? De unde sa incepi, ce pasi poti urma si incotro sa te indrepti?
Chiar daca, de multe ori, nu mai ai timp pentru tine, intotdeauna exista o solutie, pentru orice. In privinta fericirii, chiar aceasta carte ar putea fi o solutie ? pentru ca este usor de citit si scrisa special pentru omul contemporan, prins intre deadline-uri si e-mailuri sau absorbit in rezolvarea problemelor de zi cu zi.
Arta fericirii in secolul XXI este un ghid practic de autocunoastere si dezvoltare personala, cu ajutorul caruia poti intelege de ce, uneori, lucrurile nu au mers asa cum ti-ai dorit, poti gasi raspunsuri la unele din intrebarile tale si, mai ales, poti dobandi o noua viziune asupra felului in care trebuie sa gandim si sa ne comportam pentru a avea succes.

Fericirea este o arta... iar cel care o stapaneste este un magician al timpurilor moderne. Ai putea fi chiar tu.Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre ARTA FERICIRII IN SECOLUL XXI
Cartea ARTA FERICIRII IN SECOLUL XXI in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "ARTA FERICIRII IN SECOLUL XXI - TODOR, Carmen" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Opere. Volumul I + II - Mircea Vulcanescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Filosofie
Mircea Vulcanescu
110,25 lei
Inteleptul singuratic - Tartler Grete Urmatoarea carte recomandata din categoria Filosofie
Tartler Grete
21,60 lei
100 teme de cultura generala din istoria gandirii - D. Bourdin, G. Guislain, P. Jacopin Urmatoarea carte recomandata din categoria Filosofie
D. Bourdin, G. Guislain, P. Jacopin
42,66 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
FilosofieCarti recomandate din categoria Filosofie