ANVERS

ANVERS - Roberto Bolano
Pret: 28,40 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roANVERS
Comanda acum "ANVERS - Roberto Bolano" de pe libraria ishop la pretul de 28,40 lei
Descriere carte:
Intalnim in acest pseudo-thriller fara deznodamant cadavre si politisti rataciti pe drumul Castelldefels si Barcelona, o roscata misterioasa despre care vorbeste tota lumea, dar nevazuta de nimeni, un vagabond cocosat traind in padure, un asasinat congelat in memoria catorva, plaje maturate de o lunga toamna mediteraniana, albastrul marii, flash-uri de scene sadomasochiste, campinguri pustii asemenea celui in care un chilian pe nume Roberto Bolano scrie romanul pe care il citim, halucinatii, transcrieri de cosmaruri, primii detectivi fantomatici in deriva.

ANVERS este big bang -ul din care opera ulterioara a lui Bolano, de la Literatura nazista in America la Detectivii salbatici si 2666, se va naste. A fost scris in saracie si clandestinitate, in Spania, in anul 1980. Va ramane inedit si nu va fi publicat decat douazeci si doi de ani mai tarziu, cu cateva luni inainte de moartea autorului.

Deopotriva naratiune fragmentata si poem in proza, de o frumusete frenetica si devoratoare, ANVERS este, dupa cum il definea insusi autorul, radical si solitar.

"Bolano si-a faurit deja un stil uluitor, inconfundabil. O carte perfecta pentru fani, excelenta pentru noii convertiti..." - Northwest Phoenix

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre ANVERS
Cartea ANVERS in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "ANVERS - Roberto Bolano" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Krucifix - Serge Brussolo Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
Serge Brussolo
15,21 lei
Calatorul - John Twelve Hawks Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
John Twelve Hawks
56,99 lei
Misterul manuscrisului - Ian Caldwell Dustin Thomason Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
Ian Caldwell Dustin Thomason
42,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Thriller / SuspansCarti recomandate din categoria Thriller / Suspans