AC/DC Maximum Rock&Roll

AC/DC Maximum Rock&Roll - Murray Engleheart, Arnaud Durieux
Pret: 46,55 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAC/DC Maximum Rock&Roll
Comanda acum "AC/DC Maximum Rock&Roll - Murray Engleheart, Arnaud Durieux" de pe libraria ishop la pretul de 46,55 lei
Descriere carte:
TOTUL DESPRE CEA MAI MARE TRUPA DE ROCK DIN LUME

Cu o suta cincizeci de milioane de albume in urma, Bon Scott aparea imbracat in scolarita, la Countdown, emisiunea muzicala a postului ABC - opusul perfect al lui Angus, in costumul lui de elev.

In cei treizeci de ani care-au trecut de-atunci, AC/DC si-a pus amprenta asupra a milioane de vieti, din Bruxelles pana la Brisbane si Bucuresti. Au avut un moment de cumpana dupa moartea lui Bon, in 1980, dar au reusit sa-si revina si sa cucereasca intreaga lume cu Brian Johnson si cu albumul Back in Black.

"Sunt de neoprit: AC/DC nu e o doar o trupa de rock, este emblema rockului. Incercati sa va imaginati lumea fara ei. O carte atat de fidela spiritului trupei, incat dupa ce-o citesti iti asurzesc urechile. Orice rocker care se respecta trebuie s-o citeasca." PUBLISHERS WEEKLY

"Cea mai buna carte despre AC/DC." CHRISTIE ELIEZER, BILLBOARD AUSTRALIA

"E ca un jurnal de calatorie, cu acel entuziasm care te face sa scrii pe prima hartie care-ti pica in mana, dar si un fel de interviu luat in culise si o biografie. Fotografiile din carte completeaza citatele, anecdotele si adevarurile din ea. MAX se inclina in fata lui Murray si Arnaud pentru felul cum au conceput acest omagiu pentru trupa care a marcat rockul." MAX TV Despre autor

Pentru prima oara, Murray Engleheart si Arnaud Durieux spun toata povestea celei mai mari si mai zgomotoase trupe australiene.

Murray, care se numara printre cei mai respectati jurnalisti muzicali din Australia, scrie pentru reviste din toata lumea. Le-a luat mai multe interviuri membrilor trupei.

Iar Arnaud este un jurnalist care nu i-a scapat niciodata din ochi pe cei de la AC/DC, ajungand sa aiba cea mai bine pusa la punct si cea mai completa arhiva cu materiale foto si nu numai. Cuprins Introducere 1 Cu un sarut a la Glasgow 2 Ritmaticianul 3 Al saptelea fiu 4 Inceputurile 5 Nu puteam sa-mi castig existenta facand pe nebunul 6 A fost ca un uragan 7 Vi se pare ca sunteti zgomotosi? 8 High Voltage 9 TNT 10 Dirty Deeds 11 Anarchy in the UK 12 Necazuri acasa 13 Let There Be Rock 14 Pamantul fagaduintei 15 Powerage 16 Highway To Hell 17 Prea aproape de soare 18 Un flacau nu foarte ambitios 19 Back In Black 20 For Those About To Rock 21 Flick Of The Switch 22 Fly On The Wall 23 Blow Up Your Video 24 The Razors Edge 25 Ballbreaker 26 Stiff Upper Lip 27 No Particular Place To Go Discografie Multumiri Provenienta fotografiilor

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre AC/DC Maximum Rock&Roll
Cartea AC/DC Maximum Rock&Roll in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "AC/DC Maximum Rock&Roll - Murray Engleheart, Arnaud Durieux" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Chitara - Chris Coetzee Urmatoarea carte recomandata din categoria Muzica
Chris Coetzee
31,25 lei
O istorie a muzicii in pasi de dans - Grigore Constantinescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Muzica
Grigore Constantinescu
17,10 lei
Ozzy. Osbourne - Ghiu-Caia Miron Urmatoarea carte recomandata din categoria Muzica
Ghiu-Caia Miron
7,09 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
MuzicaCarti recomandate din categoria Muzica