A doua moarte

A doua moarte - Eugen Ovidiu Chirovici
Pret: 34,99 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roA doua moarte
Comanda acum "A doua moarte - Eugen Ovidiu Chirovici" de pe libraria ishop la pretul de 34,99 lei
Descriere carte:
Desi aduce la viata o epoca tulbure n istoria Europei, n care intrigile, tortura si intimidarea snt metodele uzuale prin care potentatii si ating scopurile, volumul lui E.O. Chirovici se ncheie ntr-o nota plina de sensibilitate. Nefericirea omului, moartea sufletului sau, este pedeapsa pentru ca uita un adevar vechi de cnd lumea, enuntat si de cartea de capati a umanitatii: "Iar daca dragoste nu am, nimic nu snt".

Cartea scoate la lumina un asa-numit Manuscris din Dummstein, menit sa evoce credintele care formau paradigma mentala a spatiului european medieval, cnd, n numele Bisericii si sub influenta superstitiilor, se desfasura o adevarata vnatoare de vrajitoare. Snt dezvaluite, de asemenea, ritualurile de initiere ale inchizitorului, care, n exercitarea oficiului cu care a fost nvestit, nu apare ? asa cum l nfatiseaza imaginarul colectiv ? sub masca tortionarului sadic, ci da la iveala o latura neasteptata a sufletului sau.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre A doua moarte
Cartea A doua moarte in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "A doua moarte - Eugen Ovidiu Chirovici" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Prima mea dezamagire in dragoste - Laura Albulescu (coord.) Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Laura Albulescu (coord.)
23,75 lei
Caderea in lume - Constantin Toiu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Constantin Toiu
37,05 lei
Pe mina femeilor - Felix Nicolau Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Felix Nicolau
21,80 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana