99 de fantezii pentru o viata..

99 de fantezii pentru o viata.. - Margot Saint-Loup
Pret: 17,01 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.ro99 de fantezii pentru o viata..
Comanda acum "99 de fantezii pentru o viata.. - Margot Saint-Loup" de pe libraria ishop la pretul de 17,01 lei
Descriere carte:
Iata ce nu v-ati fi imaginat niciodata despre fantasmele partenerului vostru

Ce femeie nu a visat macar o data sa intre in mintea iubitului ei, fie numai pret de o clipa? Fantasme nemarturisite, capricii ale libidoului, exaltarea simturilor: pentru tagma feminina, eternul masculin, cu fictiunile lui familiare si piruetele sale cochete, ramane o fortareata de necucerit. Margot Saint-Loup dezleaga aceasta enigma ancestrala: la fel cum cele zece ceruri din Divina Comedie ne poarta spre beatitudinea eterna, Margot ofera lacomei noastre curiozitati secretul voluptatii: zece paliere pentru a ne atata dorinta, atat a noastra cat si a partenerului, pentru a ne reinnoi astfel dorinta, pentru a depasi limitele celor la care nu indrazneam sau nu credeam ca vom putea visa vreodata.

Jocuri cu roluri, conversatii picante, scenarii fantasmatice, masaje de tot felul; sa refuzi doar pentru a te abandona si mai mult; sa fii sute de femei in una singura: acest ghid in 99 de mini-capitole ofera accesoriile erotice, deghizarile si piesele de lenjerie intima susceptibile sa-i faca pe iubitii vostri sa-si piarda capul. Viclenii, indrazneli si mangaieri, locuri improbabile, stimulari, pozitii inedite: toate sunt necesare pentru a atinge cea mai pura si mai innebunitoare placere.

O Kama-Sutra moderna, condimentata cu viclenii strengaresti si lipsita de tabuuri. Margot Saint-Loup ofera raspunsuri (im)pertinente, fara complexe si fara false pudori.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre 99 de fantezii pentru o viata..
Cartea 99 de fantezii pentru o viata.. in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "99 de fantezii pentru o viata.. - Margot Saint-Loup" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Animal tropical - Pedro Juan Gutierrez Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura erotica
Pedro Juan Gutierrez
37,05 lei
Memoriile Unui Gigolo - Amanda Astill, Greg Foat Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura erotica
Amanda Astill, Greg Foat
25,11 lei
Cartea Miturilor si A Legendelor Erotice - Husain Shahrukh Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura erotica
Husain Shahrukh
15,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura eroticaCarti recomandate din categoria Literatura erotica