501 verbe englezesti

501 verbe englezesti - Thomas R. Beyer
Pret: 116,37 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.ro501 verbe englezesti
  • Autor: Thomas R. Beyer
  • Editura: Polirom
  • Colectia: Limbi Straine. Seria ?501 Verbe?
  • Categoria: Limbi straine
  • ISBN: 978-973-46-1067-9
  • An aparitie: 2008
  • Numar de pagini: 680
  • Format carte: 160 x 235 mm
Comanda acum "501 verbe englezesti - Thomas R. Beyer" de pe libraria ishop la pretul de 116,37 lei
Descriere carte:
O metoda simpla si dinamica de invatare a verbelor limbii engleze: Metoda Barron! 501 verbe englezesti va propune sa invatati limba engleza prin metoda Barron, foarte simpla si dinamica. Verbele fundamentale ale limbii engleze sint prezentate nu doar cu conjugarile lor complete, ci si in expresii de larga utilizare in vorbirea de zi cu zi. Pe CD-uri figureaza teste ce permit verificarea si consolidarea cunostintelor dobindite. Toate exercitiile sint interactive: este de ajuns sa alegeti o varianta de raspuns dintre cele propuse, si veti afla imediat daca solutia dumneavoastra este cea corecta; iar in cazul in care nu stiti sa rezolvati un exercitiu, puteti selecta optiunea "Help", care va ofera toate explicatiile necesare pentru a da raspunsul corect.

In carte veti gasi: ? 501 verbe fundamentale ale limbii engleze, ordonate alfabetic, conjugate la toate modurile si timpurile ? Exemple de propozitii cu cele 501 verbe ? Verbele auxiliare have, be, do si utilizarile lor ? Cele mai comune verbe frazale ? 501 exercitii ? Un index al verbelor care include si formele neregulate ale acestora Pe CD veti gasi: ? Exercitii de conjugare a verbelor, insotite de raspunsuri ? Explicatii gramaticale ajutatoare Un instrument de lucru util pentru elevi, studenti, profesori si autodidacti!

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre 501 verbe englezesti
Cartea 501 verbe englezesti in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "501 verbe englezesti - Thomas R. Beyer" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Practice Makes Perfect. Exercices on Idioms and Phrasal Verbs - Alina-Antoanela Craciun-Stefaniu Urmatoarea carte recomandata din categoria Limbi straine
Alina-Antoanela Craciun-Stefaniu
11,30 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Limbi straineCarti recomandate din categoria Limbi straine