50 de femei celebre ale secolului al XX-lea

50 de femei celebre ale secolului al XX-lea - Roselyne Febvre
Pret: 27,36 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.ro50 de femei celebre ale secolului al XX-lea
Comanda acum "50 de femei celebre ale secolului al XX-lea - Roselyne Febvre" de pe libraria ishop la pretul de 27,36 lei
Descriere carte:
"Exista o femeie la originea tuturor marilor realizari..." Prin intermediul celor mai frumoase cincizeci de povestiri despre femeile secolului al XX-lea, Roselyne Febvre si Pro Editura si Tipografie, va propune o fabuloasa galerie de portrete.

Intamplari amuzante sau povesti emotionante fie despre un debut ezitant fie de exceptie, dupa caz, mistere din viata lor sentimentala sau momente decisive ale existentei acestora, cartea de fata ne prezinta traiectoriile unor destine incomparabile. Femei de stat, savante, artiste sau aventuriere, toate au scris cele mai frumoase pagini in istoria secolului care tocmai a trecut...

De la Marie Curie la Marilyn Monroe, si pana la Madonna, Coco Chanel si Maica Tereza, veti descoperi, cu placere, care a fost cheia succesului lor si ce secrete ascundeau ele.

Roselyne FEBVRE este jurnalist de profesie si a debutat la varsta de 23 de ani la Antenne 2. Dupa mai multe colaborari cu RTL si Soir 3, autoarea este in prezent redactor la serviciul de politica interna de la France 3.

50 de femei celebre este romanul ei de debut.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre 50 de femei celebre ale secolului al XX-lea
Cartea 50 de femei celebre ale secolului al XX-lea in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "50 de femei celebre ale secolului al XX-lea - Roselyne Febvre" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Sa citim repede si bine - Soulez Bettina Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Soulez Bettina
16,05 lei
Destin de Daimon - Pavel Corut Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Pavel Corut
11,40 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
DiverseCarti recomandate din categoria Diverse