30 de interviuri eveniment

30 de interviuri eveniment - Simona Chitan
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.ro30 de interviuri eveniment
Comanda acum "30 de interviuri eveniment - Simona Chitan" de pe libraria ishop la pretul de 19,00 lei
Descriere carte:
Cand Nikita Mihalkov vine in Romania, ce intrebare poti sa-i pui marelui cineast, daca nu aceasta, atat de profunda in aparenta ei simplitate: ?Cum vi se pare Romania??. Daca Orhan Pamuk primeste Premiul Nobel pentru Literatura, nu se poate gasi o intrebare mai subtila decat: ?Va asteptati sa luati Nobelul??. in sfarsit, cand ai sansa de a-l intervieva pe Octavian Paler, este obligatoriu sa-l chestionezi in legatura cu faimosul sau text interviu cu Dumnezeu, care ? vei ata abia atunci, cu reala surprindere ? nu-i apartine scriitorului... [?] Prea grabiti si destul de neatenti, adesea, pentru a mai discerne secventele pasabile de evenimentele cu adevarat importante, am ratat cateva mari spectacole. Autoarea acestor remarcabile interviuri ? transformate in veritabile convorbiri ? ne readuce, prin cartea pe care tocmai ati deschis-o, in proximitatea si tensiunea lor. "Daniel Cristea-Enache"


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre 30 de interviuri eveniment
Cartea 30 de interviuri eveniment in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "30 de interviuri eveniment - Simona Chitan" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Catre noi insine - Dumitru Constantin Dulcan, Stela-Maria Ivanes, Constantin Ivanes Urmatoarea carte recomandata din categoria Publicistica / Interviuri
Dumitru Constantin Dulcan, Stela-Mari...
28,40 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Publicistica / InterviuriCarti recomandate din categoria Publicistica / Interviuri