1Q84 (II)

1Q84 (II) - Haruki Murakami
Pret: 28,45 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.ro1Q84 (II)
  • Autor: Haruki Murakami
  • Editura: Polirom
  • Colectia: Biblioteca Polirom. Seria de Autor ?haruki Murakami?
  • Categoria: Literatura universala
  • ISBN: 978-973-46-2007-4
  • An aparitie: 2011
  • Numar de pagini: 356
  • Format carte: 130 x 200
Comanda acum "1Q84 (II) - Haruki Murakami" de pe libraria ishop la pretul de 28,45 lei
Descriere carte:
O tinara coboara pe scara de urgenta a unei autostrazi suspendate. Intentioneaza sa ucida un om. In alta parte a metropolei, un profesor de matematica e de acord sa rescrie romanul unei fete dislexice. Fara s-o stie, cei doi se cauta, iar actiunile lor declanseaza o adevarata avalansa de evenimente, pentru ca la Murakami povestile simple nu sint niciodata simple. In spatele realitatii banale se ascund intotdeauna tenebre periculoase, iar trecutul nu se lasa nici rescris, nici uitat cu usurinta. Tinara ucigasa si profesorul de matematica descopera treptat ca au stirnit din umbra forte colosale care ameninta insusi destinul lumii. Romanul poate fi citit ca o poveste de dragoste, dar in acelasi timp este o meditatie asupra fanatismului si asupra violentei pe care acesta o provoaca. Nu in ultimul rind, 1Q84 ridica o intrebare asupra existentei libertatii, indiferent de formele ei de expresie.   M-am hotarat sa nu urmez nici o miscare literara, nici o ideologie, nici un ?ism. Toate m-au dezamagit. (Haruki Murakami)  

"Fantastic, misterios, captivant, romanul lui Murakami este o lume a inchipuirilor creata parca de un condei kafkian." ( The Philadelphia Inquirer )  

"Pe fundalul anului 1Q84, al Sinfoniettei lui Janacek, Murakami construieste un roman ca un labirint. 1Q84 se sprijina pe realitatile unei Japonii contemporane acordate la evenimentele din lumea intreaga, dar si pe iluziile unei lumi fantastice. Cititorul, daca reuseste sa dezlege puzzle -ul, poate sa aleaga intre povestea funambulesca a dislexicei Fukaeri si sovaielile epic-etice ale lui Tengo." ( The Japan Times )  

"Haruki Murakami s-a instalat la conducerea literaturii japoneze: directa, cinica, stilizata pina la detalii de mare finete, aflata la intrepatrunderea dintre cyberpunk, postmodernism si detective fiction, proza sa straluceste prin detasare inteleapta si stil ireverentios." ( Los Angeles Times Magazine )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre 1Q84 (II)
Cartea 1Q84 (II) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "1Q84 (II) - Haruki Murakami" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Castelul - Franz Kafka Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Franz Kafka
26,10 lei
O insula prea mica  - Andrea Levy Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Andrea Levy
45,12 lei
Fata cu picioare de sticla - Ali Shaw Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Ali Shaw
47,41 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala