1Q84 (III)

1Q84 (III) - Haruki Murakami
Pret: 33,20 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.ro1Q84 (III)
  • Autor: Haruki Murakami
  • Editura: Polirom
  • Colectia: Biblioteca Polirom. Seria de Autor ?Haruki Murakami?
  • Categoria: Literatura universala
  • ISBN: 978-973-46-2395-2
  • An aparitie: 2012
  • Numar de pagini: 432
  • Format carte: 130 x 200
Comanda acum "1Q84 (III) - Haruki Murakami" de pe libraria ishop la pretul de 33,20 lei
Descriere carte:
Mult-asteptatul volum 3 al trilogiei 1Q84, o carte in care Haruki Murakami ne promite sa dezlege enigmele lasate in suspans, un roman in care magicul si oniricul sint lasate sa se manifeste cu naturalete si ingeniozitate.   Raminem in 1Q84 sau exista totusi o portita inapoi catre 1984? Menit sa ofere un final povestii lui Tengo si a lui Aomame, ultimul volum aduce o serie de complicatii narative. Desi continua cu acelasi suspans nebun din primele doua volume, povestea trece acum intr-un registru mai cald, mai protector. Optica se schimba, miza se schimba.

Structura cartii urmeaza acum nu doua, ci trei fire narative, care tind tot mai mult sa se intersecteze. Se creeaza punti, se ofera raspunsuri, dar sint raspunsuri care doar deschid calea catre noi intrebari. Cine este incasatorul care nu suna niciodata la sonerie, ci bate insistent in usa, cerind sa i se plateasca taxa cuvenita? Cine se ascunde in noua crisalida de aer? Se mai poate pleca din orasul pisicilor?  

"Te-ai astepta ca, odata cu ultima pagina, o carte atit de mare sa-si incheie socotelile cu publicul sau, sa rezolve orice urma de mister. Domnul Murakami respinge astfel de marunte obligatii si lasa citeva dintre raspunsurile la intrebari prada imaginatiei cititorului." ( The New York Times )  

"In acest ultim volum din 1Q84 regasim ecouri din trilogia Millenium, a lui Stig Larsson, doar ca in epopeea suedeza nu ies spiridusi inspaimintatori din gurile caprelor si ale oamenilor, nici nu apare ca din senin o a doua luna. Aceasta e si marca unui roman semnat de Haruki Murakami, in care magicul si oniricul sunt lasate sa se manifeste cu naturaletea si ingeniozitatea cu care personajele sale si-ar gati complicatele feluri de mincare." ( The Guardian )  

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre 1Q84 (III)
Cartea 1Q84 (III) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "1Q84 (III) - Haruki Murakami" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Urania - Le Clezio Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Le Clezio
27,50 lei
Povestasul - Mario Vargas Llosa Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Mario Vargas Llosa
26,10 lei
Razboiul sfirsitului lumii - Mario Vargas Llosa Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Mario Vargas Llosa
0,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala