101 povesti vindecatoare pentru adulti. Folosirea metaforelor in terapie

101 povesti vindecatoare pentru adulti. Folosirea metaforelor in terapie - George W. Burns
Pret: 52,25 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.ro101 povesti vindecatoare pentru adulti. Folosirea metaforelor in terapie
  • Autor: George W. Burns
  • Editura: Trei
  • Colectia: Psihologie-Psihoterapie
  • Categoria: Psihoterapie
  • ISBN: 978-973-707-582-6
  • An aparitie: 2012
  • Numar de pagini: 512
  • Format carte:
Comanda acum "101 povesti vindecatoare pentru adulti. Folosirea metaforelor in terapie - George W. Burns" de pe libraria ishop la pretul de 52,25 lei
Descriere carte:

Metaforele sunt recunoscute drept un element esential al artei comunicarii terapeutice eficiente. Dar cum sa spui povesti care sa capteze clientul in mod eficient? Unde sa gasesti materialele sau sursele pentru a crea povesti adecvate? Volumul de fata raspunde la aceste intrebari si ofera un ghid pentru povestitul eficient si utilizarea vocii povestitorului in cel mai propice mod spre a antrena clientul si a incepe calatoria vindecarii.
Pentru psihoterapeutii experimentati, acest volum aduce o diversitate de noi povesti pe baza carora sa se poata crea metafore terapeutice pline de sens. Ofera tehnici pentru a ascuti abilitatile, a spori comunicarea si a creste eficienta si placerea a ceea ce facem. Pentru psihoterapeutii incepatori, care tocmai descopera puterea metaforelor terapeutice, aceasta carte ofera proceduri detaliate, exemple de caz si o colectie bogata de povesti terapeutice pe care le pot aplica imediat in munca lor, indiferent care le este fundalul teoretic.

George W. Burns este psiholog clinician si director la Milton Erickson Institute of Western Australia. Este, de asemenea, formator si conferentiar universitar si autorul a sapte carti dedicate povestilor terapeutice, depresiei ori aplicarii meditatiei zen pentru imbunatatirea sanatatii mentale. Editura Trei a mai publicat volumul sau 101 povesti vindecatoare pentru copii si adolescenti, foarte bine primit de cititori.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre 101 povesti vindecatoare pentru adulti. Folosirea metaforelor in terapie
Cartea 101 povesti vindecatoare pentru adulti. Folosirea metaforelor in terapie in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "101 povesti vindecatoare pentru adulti. Folosirea metaforelor in terapie - George W. Burns" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Vointa si patologia ei - Theodule Ribot Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihoterapie
Theodule Ribot
14,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PsihoterapieCarti recomandate din categoria Psihoterapie