1001 motive pentru a-i spune sotiei tale: Sarut mana, doamna !

1001 motive pentru a-i spune sotiei tale: Sarut mana, doamna ! - George Uba
Pret: 13,30 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.ro1001 motive pentru a-i spune sotiei tale: Sarut mana, doamna !
Comanda acum "1001 motive pentru a-i spune sotiei tale: Sarut mana, doamna ! - George Uba" de pe libraria ishop la pretul de 13,30 lei
Descriere carte:
A stapanii oamenii nu inseamna acelasi lucru cu a stapani muntii. Nici unui muritor nu i s-a dat dreptul de a stapani peste celalalt, decat in masura in care este el insusi stapanit de dragoste. Stapanirea dragostei este singura forma de stapanire acceptata in Univers, pentru ca nu face rau aproapelui. Doua rele cutreiera din ce in ce mai amenintator viata de familie: a cadea langa steagul casniciei in inconstienta unei vieti pustiite de dragoste si, apoi, a cobori in vale, urmarind interesul personal si propriile prioritati. Un salut plin de caldura si de afectiune, care topeste orice ghetar din relatie, cum ar fi: "Sarut mana, doamna!", este urmat de invitatia: "Bine ai venit, dragul meu!" si de nelipsita imbratisare, care face ca orice aliaj sa-i invidieze pentru alianta atat de puternica. Apoi usa se deschide cu zavoare puternice, ca nu cumva sa-i dea prin gand iubirii celor doi sa iasa si sa hoinareasca aiurea. Lucrarea "1001 motive pentru a-i spune sotiei tale: Sarut mana, doamna!"? reprezinta o propunere pentru "ascensiune fara coborare"?.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre 1001 motive pentru a-i spune sotiei tale: Sarut mana, doamna !
Cartea 1001 motive pentru a-i spune sotiei tale: Sarut mana, doamna ! in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "1001 motive pentru a-i spune sotiei tale: Sarut mana, doamna ! - George Uba" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cele patru niveluri ale vindecarii - Shakti Gawain Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Shakti Gawain
14,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
DiverseCarti recomandate din categoria Diverse