100 figuri diabolice din istoria omenirii

100 figuri diabolice din istoria omenirii - Martin Gilman Wolcott
Pret: 32,30 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.ro100 figuri diabolice din istoria omenirii
Comanda acum "100 figuri diabolice din istoria omenirii - Martin Gilman Wolcott" de pe libraria ishop la pretul de 32,30 lei
Descriere carte:
Martin Gilman Wolcott este scriitor si profesor de istorie la Universitatea Midwestern.Cartea sa,100 figuri diabolice,face profilul unor bine-cunoscuti criminali ca Adolf Hitler,Iosif Stalin,Benito Mussolini,Heinrich Himmler,Joseph Mengele,si alti doctori nazisti care au torturat femei in numele progresului stiintific,lista putand fi completata cu numele altor malefici din prezent:Osama bin Laden,Saddam Hussein si talibanii. Lucrarea reuneste intamplarile ce au marcat viata celor o suta de oameni extrem de rai,fiind o panorama a crimei,nebuniei si groazei,manifestari menite sa provoace sila si neincredere in semenii nostri. Autorul analizeaza cu luciditate latura intunecata a naturii umane si incearca sa-i inteleaga pe cei care fac rau si efectele profunde ale faptelor lor abdominale care vor da nastere la controverse si vor dainui in memoria cititorului dupa ce va lasa cartea din mana.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre 100 figuri diabolice din istoria omenirii
Cartea 100 figuri diabolice din istoria omenirii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "100 figuri diabolice din istoria omenirii - Martin Gilman Wolcott" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Atlasul lumii antice - Simon Adams Urmatoarea carte recomandata din categoria Atlase / Enciclopedii
Simon Adams
35,14 lei
Biblia ilustrata - (editor) Dorling Kindersley Urmatoarea carte recomandata din categoria Atlase / Enciclopedii
(editor) Dorling Kindersley
75,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Atlase / EnciclopediiCarti recomandate din categoria Atlase / Enciclopedii