100 de minuni ale chinei

100 de minuni ale chinei -
Pret: 94,05 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.ro100 de minuni ale chinei
  • Autor:
  • Editura: All
  • Colectia: Albume
  • Categoria: Arta
  • ISBN: 973-571-781-0
  • An aparitie: 0
  • Numar de pagini: 208
  • Format carte:
Comanda acum "100 de minuni ale chinei -  " de pe libraria ishop la pretul de 94,05 lei
Descriere carte:
China este o tara imensa, cu o lunga istorie. Pe teritoriul sau sunt numeroasevestigii istorice, bine cunoscute in intreaga lume. Printre acestea se afla MareleZid, lung de 6400 km - una dintre cele sapte minuni ale lumii, care seextinde de la Pasul Shanghai pana la Pasul Jiayu, dar si Palatul Potala din Tibet,Grotele Mogao din Dunhuang ori Orasul Interzis, din Beijing. Acestea, ca si multealtele, sunt parte integranta a patrimoniului cultural al umanitatii, figurandla loc de frunte pe lista monumentelor protejate de catre UNESCO.

Peisajele pitoresti si misterioase ale Chinei au atras milioane de exploratori si vizitatori atat din interiorul tarii, cat si din lumea larga. Printre minunile naturii se numara Muntele Galben din Anhui, Muntele Lushan din Jiangxi, Defileul Jiuzhaigou si tinutul Huanglong din Sichuan, raul Lijiang din Guangxi, Lacul de Vest din Zhejiang, Bazinul Tulufan din Xinjiang si districtul Shangrila si Lacul Luguhu din Yunnan. Natura incantatoare si feluritele culturi care se impletesc in acest spatiu dau si mai multa distinctie acestei tari.

Trebuie sa recunoastem ca nu s-au putut cuprinde intre paginile cartii toate minunile Chinei. Cele 100 de atractii selectate inseamna orase vechi de mii de ani, peisaje de o rara frumusete ori orase moderne cu o viata trepidanta. Fiecare in parte se poate constitui intr-un imbold de explorare a acestei vaste, misterioase, contradictorii tari asiatice.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre 100 de minuni ale chinei
Cartea 100 de minuni ale chinei in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "100 de minuni ale chinei - " sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Ursul Pacalit De Vulpe  - Ion Creanga Urmatoarea carte recomandata din categoria Arta
Ion Creanga
7,50 lei
qweqweqweeqew - Augustin Urmatoarea carte recomandata din categoria Arta
Augustin
0,00 lei
Vara, jocurile copiilor - Hermina Furca Urmatoarea carte recomandata din categoria Arta
Hermina Furca
25,89 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ArtaCarti recomandate din categoria Arta