100 De Minuni Ale Lumii

100 De Minuni Ale Lumii - Trad. FRATILA Augustin
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.ro100 De Minuni Ale Lumii
  • Autor: Trad. FRATILA Augustin
  • Editura: All
  • Colectia: Albume
  • Categoria: Arta
  • ISBN: 973-571-473-6
  • An aparitie: 0
  • Numar de pagini: 210
  • Format carte:
Comanda acum "100 De Minuni Ale Lumii - Trad. FRATILA Augustin" de pe libraria ishop la pretul de 89,10 lei
Descriere carte:
In antichitate, erau cunoscute cele Sapte Minuni ale Lumii. Astazi, stim ca exista mult mai multe minuni create de mana omului, de la cele ale epocii moderne, cum ar fi zgarie-norii din Manhattan, podul Golden Gate de la San Francisco si Turnul Eiffel - la cele ridicate in vechime, ca palatul El Escorial din Spania (resedinta regala, manastire si mausoleu in acelasi timp), Taj Mahal-ul construit de un suveran indurerat, uimitorul Mare Zid Chinezesc, singura lucrare facuta de mana omului vizibila din spatiu, sau ca ruinele civilizatiilor maya si azteca. Conchistadorii care au distrus aceste doua culturi precolumbiene au fost trimisi de regele Spaniei Filip al II-lea, cel din a carui dorinta a fost ridicat El Escorial. La fel, ne vom putea minuna privind forta creatoare a naturii si vom constata uimiti ca, in comparatie cu ea, realizarile omenirii par insignifiante, daca ar fi sa ne gandim doar la coplesitorul Mare Canion din Colorado, la legendarul munte Fuji, la impresionanta Bariera de Corali de pe coasta estica a Australiei sau la peisajul suprarealist si lipsit de viata dimprejurul Marii Moarte. Astfel, acest album va aduce in fata ochilor o suta de minuni ale lumii de astazi si va invita intr-o calatorie de descoperire a lor, prin intermediul unor fotografii de exceptie si al unor texte concise, dar incitante.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre 100 De Minuni Ale Lumii
Cartea 100 De Minuni Ale Lumii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "100 De Minuni Ale Lumii - Trad. FRATILA Augustin" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cele mai frumoase locuri din Europa - Anne Benthues Urmatoarea carte recomandata din categoria Arta
Anne Benthues
122,55 lei
100 Cele Mai Frumoase Orase Ale Lumii - Traducere: Augustin Fratila, Mircea Moldoveanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Arta
Traducere: Augustin Fratila, Mircea M...
89,10 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ArtaCarti recomandate din categoria Arta