100 De Catastrofe Naturale

100 De Catastrofe Naturale - -
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.ro100 De Catastrofe Naturale
  • Autor: -
  • Editura: All
  • Colectia: Albume
  • Categoria: Arta
  • ISBN: 973-571-706-3
  • An aparitie: 0
  • Numar de pagini: 208
  • Format carte:
Comanda acum "100 De Catastrofe Naturale - -" de pe libraria ishop la pretul de 89,10 lei
Descriere carte:
Planeta Terra evolueaza constant, la fel ca orice alt corp ceresc din Univers. Placile tehtonice din care este compusa, materia din care este constituita, atmosfera care o inconjoara sunt supuse unor modificari multiple, variate si permanente. La un moment dat, pe planeta a aparut, intr-o imensa varietate de forme, viata. De aici incepe evolutia omului. Cu toate ca instinctul de supravietuire i-a guvernat adaptarea la mediul terestru, omul se afla intr-o lupta continua pentru gasirea unor habitate potrivite si a unui mod de viata tolerabil. Cuvantul "catastrofa" este adesea legat de o nenorocire majora sau de un eveniment fatal care provoaca distrugeri substantiale si pierderi de vieti omenesti si/sau distrugeri ale mediului inconjurator. Atunci cand ne referim la dezastre naturale, trebuie sa avem in vedere faptul ca ele reprezinta de fapt diferite moduri de manifestare ale proceselor de evolutie a Terrei, determinand adesea achimbari geologice si geografice semnificative ale plantei. La randul sau, omul sufera de multe ori in urma acestor modificari. Aceasta lucrare prezinta o selectie a unor dezastre care au afectat omenirea ca urmare a activitatilor telurice. Cutremurele si vulcanii, uraganele si valurile tsunami, toate acestea constituie o gama larga de dezastre ale caror magnitudini subliniaza limitele fundamentale ale omenirii de a le face fata. Evenimentele spectaculoase sunt combinate cu tragedii, afectand si distrugand bunastarea. In fata unor atari demonstratii de forta, omul nu poate decat sa-si recunoasca limitele si vulnerabilitatea. Aceste evenimente sunt tot atat de impresionante si de transcendente precum viata si viitorul Universului. Lumea ?n care traim este ?ntr-o continua schimbare. ?ntr-un timp ?n care titlurile din presa ne atrag din plin atentia asupra catastrofelor naturale din diferitele parti ale lumii, fragilitatea mediului ?n care traim este din ce ?n ce mai mult constientizata. Care sunt cauzele producerii acestor catastrofe? Si care sunt consecintele lor asupra zonelor afectate? Aceasta carte exploreaza caile prin care lumea naturala are pana la urma ultimul cuvant ?n crearea si distrugerea planetei.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre 100 De Catastrofe Naturale
Cartea 100 De Catastrofe Naturale in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "100 De Catastrofe Naturale - -" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Fotografia Digitala - GREENBERG Steven Urmatoarea carte recomandata din categoria Arta
GREENBERG Steven
35,00 lei
Iasi. Orasul din inima - Liviu Rusu, Olga Rusu, Lucian Vasiliu, Iolanda Vasiliu Urmatoarea carte recomandata din categoria Arta
Liviu Rusu, Olga Rusu, Lucian Vasiliu...
0,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ArtaCarti recomandate din categoria Arta