100 Cele Mai Frumoase Orase Ale Lumii

100 Cele Mai Frumoase Orase Ale Lumii - Traducere: Augustin Fratila, Mircea Moldoveanu
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.ro100 Cele Mai Frumoase Orase Ale Lumii
Comanda acum "100 Cele Mai Frumoase Orase Ale Lumii - Traducere: Augustin Fratila, Mircea Moldoveanu" de pe libraria ishop la pretul de 89,10 lei
Descriere carte:
Aceasta superb ilustrata carte te plimba in jurul lumii, prin orasele medievale ale Europei, prin bazarele orientale sau printre zgaraie-norii arhitecturii de ultima generatie. O suta de orase deosebite, mai mari sau mai mici, sunt “statiile” acestei calatorii speciale: Parisul cu bulevardele lui sic, Marrakechul de vis, Roma cea eterna, Londra multiculturala, Cairo cu amestecul sau etnic si social, Florenta – orasul artelor – sau Buenos Aires – orasul tangoului. In ciuda enormelor diferente dintre aceste 100 de capitale si orase, ele au totusi un numitor comun: fiecare poarta caracterul de nesters al poporului respectiv si al istoriei sale; fiecare reprezinta o combinatie unica intre arhitectura magnifica, creata de un sir lung de conducatori, templele si bisericile insiruite pe stradutele vechilor vetre si culoarea specifica vietii noi de pe marile bulevarde, conferind acestor locuri atmosfera speciala care actioneaza ca un magnet asupra celor ce admira si iubesc cultura si frumusetea.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre 100 Cele Mai Frumoase Orase Ale Lumii
Cartea 100 Cele Mai Frumoase Orase Ale Lumii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "100 Cele Mai Frumoase Orase Ale Lumii - Traducere: Augustin Fratila, Mircea Moldoveanu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Manifestele futurismului - Filipo Tommaso Marinetti Urmatoarea carte recomandata din categoria Arta
Filipo Tommaso Marinetti
27,55 lei
De la moarte pina-n zori - Thomas Wolfe Urmatoarea carte recomandata din categoria Arta
Thomas Wolfe
42,70 lei
Urbancolia - Dan Sociu Urmatoarea carte recomandata din categoria Arta
Dan Sociu
27,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ArtaCarti recomandate din categoria Arta