Tratat teoretic si practic de drept comercial. Volumul III

Tratat teoretic si practic de drept comercial. Volumul III - Turcu Ion
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTratat teoretic si practic de drept comercial. Volumul III
  • Autor: Turcu Ion
  • Editura: CH Beck
  • Colectia: Drept comercial
  • Categoria: Drept comercial
  • ISBN: 978-973-115-535-7
  • An aparitie: 2009
  • Numar de pagini: 776
  • Format carte:
Comanda acum "Tratat teoretic si practic de drept comercial. Volumul III - Turcu Ion" de pe libraria ishop la pretul de 94,90 lei
Descriere carte:
Aparitia volumului III al lucrarii Tratat teoretic si practic de drept comercial  coincide, in mod nedorit, desigur, cu Anul Marii Crize Financiare.Datoram aceasta cumplita nenorocire unor afaceristi americani, dar ceea ce ne priveste pe noi, europenii, este fatalitatea propagarii crizei, fenomen cert si explicabil prin interconectarea economica. Cand si cum se va termina Marea Criza? Nimeni nu poate da un raspuns cert. Fara indoiala ca vom fi constransi sa ne descurcam cu propriile forte, chiar daca finantarea din fonduri europene ne va fi de ajutor, cu conditia sa nu urmeze aceleasi cai de inavutire personala cu care ne-am obisnuit.
In acest context, autorul abordeaza pe larg in prezentul volum aspecte esentiale privind dreptul comun al contractelor comerciale (formarea si executarea acestora, libertatea contractuala), la care adauga, spre folosul practicienilor in drept comercial si nu numai, documente si spete inedite din domeniul dreptului comercial.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Tratat teoretic si practic de drept comercial. Volumul III
Cartea Tratat teoretic si practic de drept comercial. Volumul III in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Tratat teoretic si practic de drept comercial. Volumul III - Turcu Ion" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dreptul transporturilor - Stanciu Cristina Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept comercial
Stanciu Cristina
33,16 lei
Raspunderea Contractuala. Daune - Interese - Tabaras Manuela Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept comercial
Tabaras Manuela
39,24 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept comercialCarti recomandate din categoria Drept comercial