Psihanaliza relatiei

Psihanaliza relatiei - Bernard Brusset
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPsihanaliza relatiei
Comanda acum "Psihanaliza relatiei - Bernard Brusset" de pe libraria ishop la pretul de 19,00 lei
Descriere carte:
Relatiile dintre fiintele umane, atasamentul, iubirea, dorinta, dar si ura, constrangerea, forta constituie substanta existentei umane, o experienta pentru toate varstele, in orice loc si in toate timpurile.
In acelasi timp, dificultatile relationale, esecurile in relatii, imposibilitatea de a iubi, insatisfactia oferita de relatiile stabilite stau adeseori la originea intrebarilor pe care si le pun atat psihologia, cat si psihiatria. De aici decurge si marea actualitate a dezbaterilor in acest sens reperabile deja la Freud si la primii sai elevi.
Autorul se bazeaza pe experienta sa de psihiatru, de psihanalist si de profesor pentru a explica si a supune criticii teoriile relatiei.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Psihanaliza relatiei
Cartea Psihanaliza relatiei in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Psihanaliza relatiei - Bernard Brusset" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PsihanalizaCarti recomandate din categoria Psihanaliza