Practica judiciara de casare in materie civila 2010-2011 - rezumata si comentata -

Practica judiciara de casare in materie civila 2010-2011 
 - rezumata si comentata - - Darjan Traian
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPractica judiciara de casare in materie civila 2010-2011 
 - rezumata si comentata -
Comanda acum "Practica judiciara de casare in materie civila 2010-2011 
 - rezumata si comentata - - Darjan Traian" de pe libraria ishop la pretul de 47,40 lei
Descriere carte:
Titlul cartii reflecta cuprinsul ei, cu precizarea ca hotararile judecatoresti adunate intre copertile lucrarii au fost pronuntate in imensa lor majoritate de Sectia civila, de munca si asigurari sociale, pentru minori si familie a Curtii de Apel Cluj si intr-o foarte mica masura de alte instante, in perioada 2010-2011 si doar cateva in anul 2009. Este vorba de decizii de casare, respectiv de modificare, iar unele au pastrat solutiile atacate. Aceste exceptii de la regula s-au facut din dorinta de a-i oferi lectorului o cat mai bogata arie tematica.

Un titlu poate mai adecvat acestei carti ar fi fost "Practica judiciara ca pretext", deoarece hotararile judecatoresti reunite aici constituie adeseori doar prilejul pentru dezbaterea unor probleme de drept material sau procesual civil ce nu si-au gasit inca solutionarea unitara.

Public-tinta:

Cartea se adreseaza cu precadere practicienilor dreptului - judecatori, avocati, consilieri juridici -, care vor gasi in ea solutii la problemele juridice controversate, dar in egala masura ea se adreseaza si teoreticienilor dreptului - profesori, studenti, cercetatori - si nu in ultimul rand publicului larg, care a dobandit o inalta constiinta juridica si este interesat de modul de rezolvare a problemelor din domeniile dreptului familiei, dreptului civil, dreptului muncii, dreptului asigurarilor sociale si dreptului procesual civil.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Practica judiciara de casare in materie civila 2010-2011 
 - rezumata si comentata -
Cartea Practica judiciara de casare in materie civila 2010-2011 
 - rezumata si comentata - in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Practica judiciara de casare in materie civila 2010-2011 - rezumata si comentata - - Darjan Traian" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Inalta Curte de Casatie si Justitie. Buletinul jurisprudentei. Culegere de decizii pe anul 2006 - Inalta Curte de Casatie si Justitie Urmatoarea carte recomandata din categoria Jurisprudenta
Inalta Curte de Casatie si Justitie
75,05 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
JurisprudentaCarti recomandate din categoria Jurisprudenta