Pasivul succesoral

Pasivul succesoral - Adriana Laura Banu
Pret: 29,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPasivul succesoral
Comanda acum "Pasivul succesoral - Adriana Laura Banu" de pe libraria ishop la pretul de 29,00 lei
Descriere carte:
Lucrarea este o analiza elaborata a unui concept ce nu a fost inca cercetat in dreptul nostru, Pasivul succesoral, el nefiind inca nici macar identificat ca notiune juridica.

Doctrina a analizat punctual un aspect sau altul al acestui concept fara insa a le privi din perspectiva notiunii unitare de pasiv succesoral.

Practica judiciara a avut, de asemenea, prilejul de a se pronunta asupra unor elemente ale pasivului succesoral. Aceste abordari nu au cristalizat insa conceptul aratat.

Conceptul de pasiv succesoral este un instrument util, atat in explicarea teoretica a celorlalte concepte ale succesiunii, cu care are raporturi de intersectare si incluziune, cat si in practica judiciara si notariala cu ocazia punerii in aplicare a regulilor acceptarii, renuntarii la succesiune sau a lichidarii succesiunii.

Lucrarea se adreseaza in special practicienilor si teoreticienilor, dar si studentilor care doresc sa aprofundeze aceasta latura a succesiunilor.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Pasivul succesoral
Cartea Pasivul succesoral in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Pasivul succesoral - Adriana Laura Banu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Drept Civil. Scheme - Lupan Ernest Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept civil
Lupan Ernest
19,90 lei
Codul Civil. Volumul I (art. 1-643) - Terzea Viorel Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept civil
Terzea Viorel
119,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept civilCarti recomandate din categoria Drept civil