Omul care isi confunda sotia cu o palarie (Editia 2011)

Omul care isi confunda sotia cu o palarie (Editia 2011) - Oliver Sacks
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roOmul care isi confunda sotia cu o palarie (Editia 2011)
Comanda acum "Omul care isi confunda sotia cu o palarie (Editia 2011) - Oliver Sacks" de pe libraria ishop la pretul de 28,80 lei
Descriere carte:
Un profesor de muzica isi confunda (la propriu) sotia cu o palarie. Un barbat nu-si recunoaste propriul picior. O femeie nu mai stie ce inseamna stanga. Persoane considerate retardate mintal dovedesc capacitati iesite din comun.Toate aceste bizarerii sunt cazuri neurologice reale, cu care s-a confruntat doctorul Oliver Sacks.
24 de asemenea povestiri alcatuiesc o imagine asupra mintii omenesti - am fi tentati sa spunem: asupra patologicului, daca am putea trasa o frontiera neta intre normalitate si patologie. Cu veritabil talent literar (e scriitor in toata puterea cuvantului), Oliver Sacks nu se aventureaza sa traga concluzii si sa eticheteze, ci prezinta un tulburator spectacol al mintii.

"Omul care isi confunda sotia cu o palarie" s-a bucurat de un rasunator succes in lumea intreaga si in cele mai diverse medii intelectuale si artistice. Pornind de la cartea doctorului Sacks, Michael Nyman a compus, in 1986, o opera, iar regizorul Peter Brook a pus in scena, in 1993, un celebru spectacol de teatru.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Omul care isi confunda sotia cu o palarie (Editia 2011)
Cartea Omul care isi confunda sotia cu o palarie (Editia 2011) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Omul care isi confunda sotia cu o palarie (Editia 2011) - Oliver Sacks" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Povestiri despre Bunul Dumnezeu - Rilke Rainer Maria Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
Rilke Rainer Maria
13,50 lei
Povesti si Basme Englezesti - REEVES James, Ilustr. KIDDELL-MONROE Joan, Trad. FOCSENEANU Veronica, DANESCU Irina Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
REEVES James, Ilustr. KIDDELL-MONROE ...
15,21 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Nuvele si povestiriCarti recomandate din categoria Nuvele si povestiri