Povesti si Basme Englezesti

Povesti si Basme Englezesti - REEVES James, Ilustr. KIDDELL-MONROE Joan, Trad. FOCSENEANU Veronica, DANESCU Irina
Pret: 15,21 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPovesti si Basme Englezesti
Comanda acum "Povesti si Basme Englezesti - REEVES James, Ilustr. KIDDELL-MONROE Joan, Trad. FOCSENEANU Veronica, DANESCU Irina " de pe libraria ishop la pretul de 15,21 lei
Descriere carte:
James Reeves (1909-1978) a fost un culegator pasionat al folclorului britanic, antologia sa de povesti si basme englezesti, publicata pentru prima oara in anul 1954, cunoscand, pana in 1997, nu mai putin de paisprezece reeditari.
Antologia prilejuieste cititorului intalnirea cu populari eroi ai povestilor traditionale englezesti, cele care au incantat de-a lungul secolelor mai multe generatii: Dick Whittington si pisica sa, Tom Degetelul, Tom Tit Tot sau Jack si vrejul de fasole. Lor li se alatura si alte personaje, mai putin cunoscute, dar ale caror peripetii nu sunt cu nimic mai prejos: Tattercoats, cea care, desi invesmantata in zdrente, sfarseste prin a se marita cu un print, croitorul Johnny Gloke, viteazul care le-a venit de hac la doi uriasi sau Rosemary, fata care a batut lunga cale pana la fantana de la Capatul Lumii.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Povesti si Basme Englezesti
Cartea Povesti si Basme Englezesti in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Povesti si Basme Englezesti - REEVES James, Ilustr. KIDDELL-MONROE Joan, Trad. FOCSENEANU Veronica, DANESCU Irina " sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
1001 De Nopti. Povesti Arabe - McCAUGHREAN Geraldine, Ilustr. FOWLER Rosamund, Trad. FRATILA Augustin Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
McCAUGHREAN Geraldine, Ilustr. FOWLER...
17,91 lei
Thriller 1 - James Patterson Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
James Patterson
18,90 lei
Fericirea obligatorie. Editia a II-a - Norman Manea Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
Norman Manea
18,95 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Nuvele si povestiriCarti recomandate din categoria Nuvele si povestiri