Povesti si Basme Englezesti

Povesti si Basme Englezesti - REEVES James, Ilustr. KIDDELL-MONROE Joan, Trad. FOCSENEANU Veronica, DANESCU Irina
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPovesti si Basme Englezesti
Comanda acum "Povesti si Basme Englezesti - REEVES James, Ilustr. KIDDELL-MONROE Joan, Trad. FOCSENEANU Veronica, DANESCU Irina " de pe libraria ishop la pretul de 15,21 lei
Descriere carte:
James Reeves (1909-1978) a fost un culegator pasionat al folclorului britanic, antologia sa de povesti si basme englezesti, publicata pentru prima oara in anul 1954, cunoscand, pana in 1997, nu mai putin de paisprezece reeditari.
Antologia prilejuieste cititorului intalnirea cu populari eroi ai povestilor traditionale englezesti, cele care au incantat de-a lungul secolelor mai multe generatii: Dick Whittington si pisica sa, Tom Degetelul, Tom Tit Tot sau Jack si vrejul de fasole. Lor li se alatura si alte personaje, mai putin cunoscute, dar ale caror peripetii nu sunt cu nimic mai prejos: Tattercoats, cea care, desi invesmantata in zdrente, sfarseste prin a se marita cu un print, croitorul Johnny Gloke, viteazul care le-a venit de hac la doi uriasi sau Rosemary, fata care a batut lunga cale pana la fantana de la Capatul Lumii.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Povesti si Basme Englezesti
Cartea Povesti si Basme Englezesti in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Povesti si Basme Englezesti - REEVES James, Ilustr. KIDDELL-MONROE Joan, Trad. FOCSENEANU Veronica, DANESCU Irina " sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Legende, Povestiri si Basme Frantuzesti - PICARD Barbara Leonie, Trad. FRATILA Augustin Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
PICARD Barbara Leonie, Trad. FRATILA ...
15,21 lei
Fabule - Jean De La Fontaine Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
Jean De La Fontaine
10,36 lei
Soarecele B si alte povestiri - Sirbu Ion D. Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
Sirbu Ion D.
31,51 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Nuvele si povestiriCarti recomandate din categoria Nuvele si povestiri