Moise. Vol. 2: Profetul Intemeietor

Moise. Vol. 2: Profetul Intemeietor - MESSADIE Gerald, Trad. URIAN Liliana
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMoise. Vol. 2: Profetul Intemeietor
Comanda acum "Moise. Vol. 2: Profetul Intemeietor - MESSADIE Gerald, Trad. URIAN Liliana" de pe libraria ishop la pretul de 17,01 lei
Descriere carte:
  Cum a avut loc, in realitate, traversarea Marii Rosii? Ce era mana care i-a ajutat pe evrei sa supravietuiasca in desert? De ce natura a fost uluitorul fenomen care a precedat aparitia lui Dumnezeu pe muntele Horeb? Pentru a raspunde celor mai celebre enigme ale Bibliei si, in plus, pentru a le readuce in atentie, era nevoie de gandirea stiintifica si de arta narativa a lui Gerald Messadie, de viziunea lui de istoric si romancier deopotriva. In aceasta autentica fresca si veritabila epopee, urmata de note explicative detaliate, personajele biblice legendare - Aaron, fratele zbuciumat, Miriam, sora animata de ambitia profetica, Iosua, conducatorul improvizat al primei armate a poporului lui Israel - capata un nou relief. Dar inainte de toate, sunt povestite extraordinara viata a lui Moise si aventura Exodului, vazute asa cum n-au mai fost niciodata, in adevarata lor realitate cotidiana. Acest roman inspirat si impunator, pe masura eroului sau, ne poarta, alaturi de Moise, catre Pamantul Fagaduit si catre tara monoteismelor. Autor al tetralogiei de mare succes L Homme qui devient Dieu ( Omul care devine Dumnezeu ), Gerald Messadie este un romancier animat de o curiozitate nepotolita in ceea ce priveste lumea si culturile ei. Timp de un sfert de secol, el a fost redactorul sef al revistei Sciences & Vie, de unde eruditia sa si gustul pentru ancheta istorica.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Moise. Vol. 2: Profetul Intemeietor
Cartea Moise. Vol. 2: Profetul Intemeietor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Moise. Vol. 2: Profetul Intemeietor - MESSADIE Gerald, Trad. URIAN Liliana" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Atlasul continentelor incetosate  - Ihsan Oktay Anar Urmatoarea carte recomandata din categoria Roman istoric
Ihsan Oktay Anar
37,91 lei
Regenta neagra - Franck Ferrand Urmatoarea carte recomandata din categoria Roman istoric
Franck Ferrand
27,55 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Roman istoricCarti recomandate din categoria Roman istoric