Moartea Ceausestilor

Moartea Ceausestilor - Catherine Durandin Guy Hoedts
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMoartea Ceausestilor
Comanda acum "Moartea Ceausestilor - Catherine Durandin Guy Hoedts" de pe libraria ishop la pretul de 25,20 lei
Descriere carte:
In 1989, cand regimurile comuniste din Europa de Est se prabusesc unul dupa altul, regimul lui Nicolae Ceausescu pare etern. Totusi, nici populatia Romaniei, apasata de o crunta mizerie, nici vechii activisti de partid, nici cadrele din armata si din Securitate si nici Gorbaciov si Bush nu-l mai tolereaza pe batranul si incapatanatul stalinist. Asadar, caderea lui Ceausescu se produce pe cat de spectaculos, transmisa in direct la radio­televiziune, pe atat de tipic pentru o lovitura de stat pusa la cale din interiorul sistemului. La adapostul unui delir mediatic, in care nimeni nu se oboseste sa verifice acuratetea informatiilor, o garnitura noua de activisti si ofiteri confisca in folosul sau asa-zisa revolutie. Catherine Durandin, secundata de Guy Hoedts, denunta aceasta lovitura de stat, temeinic si documentat ca intr-un studiu stiintific, insa cu tempoul alert al unei investigatii jurnalistice din care dezvaluirile si interogatiile retorice nu lipsesc.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Moartea Ceausestilor
Cartea Moartea Ceausestilor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Moartea Ceausestilor - Catherine Durandin Guy Hoedts" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Istoria ilustrata a lumii - Klaus Berndl si Markus Hattstein Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Klaus Berndl si Markus Hattstein
160,55 lei
Larousse - Istoria universala vol.1 de la origini pana la sfarsitul marilor imperii - Jean Guilaine, G. Lafforgue, H. Van Effenterre, P. Leveque, M. Rouche Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Jean Guilaine, G. Lafforgue, H. Van E...
51,67 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
IstorieCarti recomandate din categoria Istorie