Indrazneste... Vanatoarea de barbati

Indrazneste... Vanatoarea de barbati - Jane Hunt
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIndrazneste... Vanatoarea de barbati
Comanda acum "Indrazneste... Vanatoarea de barbati - Jane Hunt" de pe libraria ishop la pretul de 18,52 lei
Descriere carte:
Ce este o vanatoare? Cum gandeste? Cum sa devii eficienta si sa obtii rezultate maxime? Dar vanatul? Cum este el? Ce secrete se ascund in mintea lui? Cum sa-l faci sa se poarte pe masura cerintelor tale? Ce riscuri presupune actul in sine al vanatorii? Cum sa nu cazi in capcana iubirii? Sunt numai cateva dintre intrebarile la care incearca sa raspunda Jane Hunt in cartea sa.

Paginile de fata reprezinta elogiul femeii active, care stie ca placerea trebuie sa fie cuvantul de ordine al vietii ei, care ia initiativa de a porni in cautarea unui partener si de a alege dintre multitudinile de prazi care se ivesc. Desi din punct de vedere moral aceasta practica nu este apreciata, nici macar acceptata, autoarea vine in sprijinul femeii independente si voluntare, care stie ce vrea, care nu tine cont de prejudecati si care refuza tiparul femeii traditionale. Prin exemple concrete, teste psihologice si argumente sustinute logic, cartea incearca sa demonstreze ca a vana este un "sport" sanatos si nu o dovada de nimfomanie. Discursul este presarat cu umor si ambalat intr-un limbaj destul de "colorat" pe alocuri.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Indrazneste... Vanatoarea de barbati
Cartea Indrazneste... Vanatoarea de barbati in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Indrazneste... Vanatoarea de barbati - Jane Hunt" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Ghiduri practiceCarti recomandate din categoria Ghiduri practice