Trezirea puterii vindecatoare

Trezirea puterii vindecatoare - Joseph Murphy
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTrezirea puterii vindecatoare
Comanda acum "Trezirea puterii vindecatoare - Joseph Murphy" de pe libraria ishop la pretul de 14,50 lei
Descriere carte:
Primul pas pe calea vindecarii este sa nu va fie teama de conditiile manifeste din acest moment. Al doilea pas este acela de a realiza ca situatia respectiva nu este decat produsul gandirii din trecut, care nu va mai avea acum puterea de a-si continua existenta. Al treilea pas este acela de a-L preaslavi pe Dumnezeu care este in voi (sinele interior).

Acesta va opri producerea tuturor toxinelor din voi si din pacientul vostru. Ati declarat in acest moment ca situatia prezenta este falsa; inaltandu-va pe voi si privind-o pe cealalta persoana asa cum ar trebui ea sa fie, veti atrage catre voi manifestarea starii ideale. Cautati sa traiti plenar dorinta voastra, ca si cum ea ar fi deja implinita si cuvantul (gandul sau sentimentul) se va manifesta curand in planul fizic. Daca veti permite credintelor lumesti (otravurile mentale) sa va influenteze, nu veti fi capabili sa ajungeti la implinirea idealului vostru.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Trezirea puterii vindecatoare
Cartea Trezirea puterii vindecatoare in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Trezirea puterii vindecatoare - Joseph Murphy" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cum sa fim mereu fericiti - Er. M.k.gupta Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Er. M.k.gupta
17,10 lei
Craciunul si Pastele in traditia initiatica - Omraam Mikhael Aivanhov Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Omraam Mikhael Aivanhov
18,64 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Astrologie/EsotericCarti recomandate din categoria Astrologie/Esoteric