Sedinta de judecata in procesul civil

Sedinta de judecata in procesul civil - Popescu Corneliu
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSedinta de judecata in procesul civil
Comanda acum "Sedinta de judecata in procesul civil - Popescu Corneliu" de pe libraria ishop la pretul de 37,91 lei
Descriere carte:
Lucrarea este prima monografie de acest fel, consacrata sedintei de judecata in procesul civil, iar utilitatea ei teoretica si practica este evidenta. Principala calitate a acesteia o constituie bogatia de informatii si solutii pe care o aduce, autorul examinand cu atentie legislatia in materie, doctrina si, atunci cand a fost cazul, jurisprudenta instantelor romane.

Substanta lucrarii este intarita si de faptul ca autorul a analizat si aspecte mai putin cercetate in lucrarile de procedura civila, cum ar fi repartizarea dosarului constituit, traseul dosarului anterior sedintei de judecata, profilul psihologic al judecatorului, aptitudinile de comunicare ale judecatorului in sedinta de judecata, corelatia dintre incidentele procedurale, exceptiile si sanctiunile procesuale care pot influenta cursul normal al sedintei de judecata, traseul dosarului dupa incheierea sedintei de judecata.
Autorul nu s-a multumit sa examineze legislatia in vigoare, solutiile actuale din doctrina si jurisprudenta, ci a cercetat si solutiile Proiectului Codului de procedura civila, exprimandu-si, atunci cand a fost cazul, propriul punct de vedere.
 Lucrarea este rezultatul nu numai al unei munci de cercetare atente, ci si a experientei practice a autorului, aceea de judecator si, in prezent, Presedinte al Tribunalului Mehedinti.

Prof. univ. dr. Viorel Mihai Ciobanu

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Sedinta de judecata in procesul civil
Cartea Sedinta de judecata in procesul civil in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Sedinta de judecata in procesul civil - Popescu Corneliu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Masurile aiguratorii in procesul civil - Briciu Traian Cornel Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept procesual civil
Briciu Traian Cornel
26,50 lei
Drept procesual civil. Partea speciala. Caiet de seminar - Rosu Claudia , Speriusi-Vlad Alin Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept procesual civil
Rosu Claudia , Speriusi-Vlad Alin
23,65 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept procesual civilCarti recomandate din categoria Drept procesual civil