Retetele frumusetii

Retetele frumusetii - Inga Ladinina
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roRetetele frumusetii
Comanda acum "Retetele frumusetii - Inga Ladinina" de pe libraria ishop la pretul de 18,05 lei
Descriere carte:
"... doua mancaruri nu strica"?, spune proverbul, si putem fi de acord cu el, dar numai cu conditia unei abordari corecte a alimentatiei. Mai mult decat atat, un fapt indiscutabil e ca trebuie sa mancam neaparat macar ceva-ceva. Daca am incerca sa va convingem de contrariul, am parea, cel putin, amuzanti. Ce alimente sa folosim, ca sa ne mentinem tineri, frumosi, inteligenti si supli? Exista posibilitatea de a slabi si de a ne insanatosi, bucurandu-ne de viata in acelasi timp! La baza recomandarilor mele sta experienta mea si a pacientelor mele care le testeaza si care, de regula, ulterior devin frumoase, suple, bucurandu-se de fiecare clipa!

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Retetele frumusetii
Cartea Retetele frumusetii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Retetele frumusetii - Inga Ladinina" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Alimente pentru o viata sanatoasa. Ghid de preventie si terapeutica - Gheorghe Mencinicopschi, George Puia Negulescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Alimentatie
Gheorghe Mencinicopschi, George Puia ...
18,91 lei
Ghidul indicelui glicemic - Barbara Ravage Urmatoarea carte recomandata din categoria Alimentatie
Barbara Ravage
33,16 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AlimentatieCarti recomandate din categoria Alimentatie