Reteaua HAARP

Reteaua HAARP - Jeane Manning
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roReteaua HAARP
Comanda acum "Reteaua HAARP - Jeane Manning" de pe libraria ishop la pretul de 18,64 lei
Descriere carte:
Sistemul Haarp consta dintr-un complex de 360 de tunuri de antene care emit cu regularitate frecvente inalte in ionosfera; poate servi ca sistem de comunicatii pentru submarine, ca mijloc de comunicatie intersatelit, ca sistem de producere a unor raze X foarte puternice (asa-numitele "raze ale mortiia?3), ca sistem de detectare a navelor extraterestre si ca mijloc de influentare si manipulare a constiintei umane chiar la nivel de masa.

Reteaua HAARP este o arma suprema, despre care majoritatea oamenilor nu stiu nimic si care depaseste cu mult puterea de ucidere a armelor atomice.

Sunt multe informatii care demonstreaza ca devastatorul cutremur din Japonia din 11 martie 2011 a fost provocat de Reteaua HAARP.

In ajutorul acestei teorii vine Universitatea din Tokyo, care poseda un magnetometru cu inductie, ce masoara activitatea si schimbarile in campul magnetic al Pamantului.

In perioada 7-9 martie 2011 activitatea telurica a fost normala, scazuta, pentru ca in perioada 9-11 martie 2011 aceasta sa fie foarte intensa. Iar dupa data de 13 martie 2011, situatia a revenit la cea normala.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Reteaua HAARP
Cartea Reteaua HAARP in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Reteaua HAARP - Jeane Manning" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Intalnire in pleiade-o privire prin interior asupra OZN-urilor - Preston M. Nichols, Peter Moon Urmatoarea carte recomandata din categoria Paranormal / Senzational
Preston M. Nichols, Peter Moon
19,00 lei
Ayurveda - Urmatoarea carte recomandata din categoria Paranormal / Senzational
12,43 lei
Stiinta oculta a respiratiei - J. Boisson Urmatoarea carte recomandata din categoria Paranormal / Senzational
J. Boisson
10,93 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Paranormal / SenzationalCarti recomandate din categoria Paranormal / Senzational