Poezia medievala in limba romana (Editia a II-a revazuta)

Poezia medievala in limba romana (Editia a II-a revazuta) - Eugen Negrici
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPoezia medievala in limba romana (Editia a II-a revazuta)
  • Autor: Eugen Negrici
  • Editura: Polirom
  • Colectia: Collegium. Litere
  • Categoria: Limba romana
  • ISBN: 973-681-764-4
  • An aparitie: 2004
  • Numar de pagini: 214
  • Format carte: 130 x 200 mm
Comanda acum "Poezia medievala in limba romana (Editia a II-a revazuta) - Eugen Negrici" de pe libraria ishop la pretul de 17,95 lei
Descriere carte:
Premiat de Uniunea Scriitorilor din Romania in 1996 si aflat acum la a doua editie, volumul dovedeste calitatile literare ale poeziei romanesti din perioada medievala. In aceasta perioada, poezia romaneasca isi contureaza formele proprii de expresie, impulsionata si de dezvoltarea literaturii din spatiul cultural european. Se scriu lucrari de valoare in domeniul poeziei sacre inspirate din viata de zi cu zi. Tinind cont de toate realitatile care au constribuit la acest proces, autorul pune in valoare, prin intermediul unei metode de cercetare originale si a numeroase exemple, momentele de creatie autentica, de angajare in actul de modelare poetica a limbii romane.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Poezia medievala in limba romana (Editia a II-a revazuta)
Cartea Poezia medievala in limba romana (Editia a II-a revazuta) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Poezia medievala in limba romana (Editia a II-a revazuta) - Eugen Negrici" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Didactica literaturii romane - Emanuela Ilie Urmatoarea carte recomandata din categoria Limba romana
Emanuela Ilie
28,45 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Limba romanaCarti recomandate din categoria Limba romana