Omul invizibil

Omul invizibil  - H. G. Wells
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roOmul invizibil
Comanda acum "Omul invizibil  - H. G. Wells" de pe libraria ishop la pretul de 17,95 lei
Descriere carte:
In Omul invizibil , o poveste de teroare psihologica, un tanar om de stiinta trebuie sa traiasca in iadul personal pe care l-a creat prin propriile sale experimente, fara remuscari, fara a se gandi la consecinte. Protagonistul este condamnat sa traiasca fie izolat de oameni, fara sa poata comunica, fie sa se deghizeze, sa-si ascunda trupul invizibil in spatele unor masti si haine care sa il faca perceptibil pentru semenii sai. Este o istorisire captivanta a efectelor distructive pe care invizibilitatea le are asupra omului de stiinta, si a haosului nebunesc si criminal pe care acesta il lasa in urma sa. Intr-o vreme in care literatura science fiction descria minunile pe care avea sa le aduca o lume viitoare, Wells a fost unul dintre primii scriitori care au explorat partea intunecata a stiintei, aratand cat de usor poate fi corupt omul atunci cand este tentat de o putere aparent nelimitata.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Omul invizibil
Cartea Omul invizibil  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Omul invizibil - H. G. Wells" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Moarte in familie  - Charlaine Harris Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Charlaine Harris
37,91 lei
Barbati in negru - *** Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
***
18,99 lei
Sange albastru. #1 Sange albastru  - Melissa de la Cruz Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Melissa de la Cruz
42,66 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Science Fiction / FictiuneCarti recomandate din categoria Science Fiction / Fictiune