O crima pe VIA Appia

O crima pe VIA Appia - Steven Saylor
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roO crima pe VIA Appia
  • Autor: Steven Saylor
  • Editura: All
  • Colectia: Roman Istoric
  • Categoria: Roman istoric
  • ISBN: 973-724-206-8
  • An aparitie: 0
  • Numar de pagini: 520
  • Format carte:
Comanda acum "O crima pe VIA Appia - Steven Saylor" de pe libraria ishop la pretul de 33,16 lei
Descriere carte:
Lumina tortelor palpaie pe peretii eleganti de marmura. Din strada razbate ecoul multimii galagioase. Suntem in anul 52 i. Hr. si trupul nud al lui Publius Clodius urmeaza sa fie purtat pe strazile impanzite de lume ale Romei. Clodius, un bogatas devenit instigator al vulgului, a fost asasinat pe cel mai splendid drum al lumii, Via Appia. Rivalul lui, Milo, este haituit de furia razbunatorilor, iar orasul sta gata sa cada prada haosului.

Un proces exploziv va avea ca puncte de atractie discursurile oratorice de exceptie ale lui Cicero si Marc Antoniu, in timp ce Gordianus Descoperitorul va fi angajat de insusi Pompei Magnus sa investigheze in detaliu aceasta crima. Dupa ce Casa Senatului a ars si viata ii este in mare primejdie, Gordianus trebuie sa revina pe Via Appia pentru a descoperi adevarul care poate salva orasul beat   de putere, pustiit de spaima si coplesit de dementa si glorie: Roma?

Steven Saylor a fost fascinat dintotdeauna de Roma antic a , incepand cu filmele vazute in copilarie ( Cleopatra , Spartacus , Ben Hur ), continuand cu licenta in istorie la Universitatea din Texas si pana la aparitiile pe canalul de televiziune ? History ? in calitate de expert in viata si politica romana. Este autorul a douasprezece volume din seria Roma sub Rosa , o istorie secreta a Romei vazuta prin ochii lui Gordianus Descoperitorul, din care la editura Allfa a mai aparut Valul profetiilor.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre O crima pe VIA Appia
Cartea O crima pe VIA Appia in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "O crima pe VIA Appia - Steven Saylor" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Ultima mutare a regelui - Ronan Bennett Urmatoarea carte recomandata din categoria Roman istoric
Ronan Bennett
25,20 lei
Magul. Romanul Lui Nostradamus - Vol. Iii: Abisul - EVANGELISTI Valerio, Trad. GADEI Radu Urmatoarea carte recomandata din categoria Roman istoric
EVANGELISTI Valerio, Trad. GADEI Radu
15,21 lei
A doua moarte - Eugen Ovidiu Chirovici Urmatoarea carte recomandata din categoria Roman istoric
Eugen Ovidiu Chirovici
33,24 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Roman istoricCarti recomandate din categoria Roman istoric