O ciocolata pe zi te scapa de doctorii

O ciocolata pe zi te scapa de doctorii - John Ashton, Suzy Ashton
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roO ciocolata pe zi te scapa de doctorii
Comanda acum "O ciocolata pe zi te scapa de doctorii - John Ashton, Suzy Ashton" de pe libraria ishop la pretul de 19,00 lei
Descriere carte:
Atractia ciocolatei este pur si simplu irezistibila.

Ce insusiri anume are ciocolata de ne face sa ne scanteieze privirea, suntem fericiti si uitam de orice altceva din jurul nostru?

Ce anume face ca atunci cand primim sau oferim drept cadou acele mici bucatele dulci parca rupte din rai sa simtim o asemenea fericire?

  Pe orice pasionat de dulciuri prima muscatura din aceste bunatati il poate incanta intr-un fel in care nici un alt aliment nu o poate face, iar cand, in cele din urma, te dezmeticesti si nu mai esti in acel rai al ciocolatei, nerabdarea cu care astepti sa mai musti o data face ca papilele tale gustative sa tanjeasca pline de speranta. Si acum, cireasa de pe tort: conform ultimelor cercetari, ciocolata va face bine !

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre O ciocolata pe zi te scapa de doctorii
Cartea O ciocolata pe zi te scapa de doctorii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "O ciocolata pe zi te scapa de doctorii - John Ashton, Suzy Ashton" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Colesterolul - Dr. Pierre Ambrosi Urmatoarea carte recomandata din categoria Alimentatie
Dr. Pierre Ambrosi
11,39 lei
Pofta buna. Alimente ce previn si insanatosesc - Dr. Jorge D. Pamplona Roger Urmatoarea carte recomandata din categoria Alimentatie
Dr. Jorge D. Pamplona Roger
28,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AlimentatieCarti recomandate din categoria Alimentatie