Noul Cod de procedura civila. Comentariu pe articole Volumul I. Articolele 1-449

Noul Cod de procedura civila. Comentariu pe articole 
 Volumul I. Articolele 1-449 - Les Ioan
Pret: 141,55 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roNoul Cod de procedura civila. Comentariu pe articole 
 Volumul I. Articolele 1-449
  • Autor: Les Ioan
  • Editura: CH Beck
  • Colectia: Comentarii Beck
  • Categoria: Drept civil
  • ISBN: 978-973-115-896-9
  • An aparitie: 2011
  • Numar de pagini: 624
  • Format carte:
Comanda acum "Noul Cod de procedura civila. Comentariu pe articole 
 Volumul I. Articolele 1-449 - Les Ioan" de pe libraria ishop la pretul de 141,55 lei
Descriere carte:
"Dupa aproape un secol si jumatate, Romania se afla in situatia de a fi adoptat un nou Cod de procedura civila, opera legislativa fundamentala pentru promovarea eficienta a valorilor democratice ale societatii noastre.

Vechiul Cod de procedura civila, ca si Codul civil, au supravietuit unor epoci extrem de diferite si adeseori neprielnice pentru procesul de eficientizare si democratizare a justitiei. Orice opera legislativa este, in mod natural, perfectibila. Intrarea in vigoare a Noului Cod de procedura civila n-ar mai trebui insa sa intarzie. Avem nevoie de modernizarea procedurii civile, iar eventualele modificari legislative ar trebui sa apara, daca viata va demonstra inevitabilitatea lor, doar dupa un proces de asimilare si aplicare a noilor institutii judiciare de catre instantele judecatoresti. Doctrina ar trebui sa se alature unor asemenea eforturi si sa contribuie la interpretarea noilor dispozitii legislative, cu pasiunea si rigoarea ce trebuie sa-i fie caracteristica."

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Noul Cod de procedura civila. Comentariu pe articole 
 Volumul I. Articolele 1-449
Cartea Noul Cod de procedura civila. Comentariu pe articole 
 Volumul I. Articolele 1-449 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Noul Cod de procedura civila. Comentariu pe articole Volumul I. Articolele 1-449 - Les Ioan" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Casatoria civila si religioasa in dreptul roman - Bogdan Dumitru Moloman Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept civil
Bogdan Dumitru Moloman
28,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept civilCarti recomandate din categoria Drept civil