Negocierea de Gherila

Negocierea de Gherila - Jay Conrad Levinson, Mark S.A. Smith si Orvel Ray Wilson
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roNegocierea de Gherila
Comanda acum "Negocierea de Gherila - Jay Conrad Levinson, Mark S.A. Smith si Orvel Ray Wilson" de pe libraria ishop la pretul de 41,04 lei
Descriere carte:

Arme si tactici necoventionale pentru a obtine ce iti doresti indiferent cine iti sunt partenerii de negociere.

Multe idei sunt dezvaluite in aceasta carte pentru prima data. Nu le-am impartasit decat clientilor nostri, care au platit zeci de mii de dolari pentru a le afla. NEGOCIEREA DE GHERILA iti arata cum sa iti dezvolti abilitatile de a gandi, a actiona si a convinge mai bine decat orice oponent. Decenii de experienta ne-au invatat cum sa punem in aplicare aceste abilitati in afaceri si, indiferent ca vinzi bunuri sau servicii, ca vrei sa-ti cumperi o casa sau masina, indiferent daca miza este mare sau mica, aceasta carte iti ofera un avantaj-aceasta carte te ajuta sa preiei controlul.
   In ziua de azi, nimeni nu poate supravietui in afaceri daca nu intelege doua lucruri: primul, ca negocierea face parte integranta din viata si al doilea, ca, intotdeauna calitatea negocierii determina calitatea vietii.
   NEGOCIEREA DE GHERILA este mai degraba o atitudine, o modalitate de lupta, o filozofie de viata decat o colectie de tehnici. 
 



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Negocierea de Gherila
Cartea Negocierea de Gherila in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Negocierea de Gherila - Jay Conrad Levinson, Mark S.A. Smith si Orvel Ray Wilson" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Managementul organizatiei. Teste, intrebari, studii de caz - Cibela Neagu Mircea Udrescu Cristina Protopopescu Andrei Buiga Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Cibela Neagu Mircea Udrescu Cristina ...
23,75 lei
Tehnica organizarii timpului - Julie Morgenstern Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Julie Morgenstern
18,05 lei
Ideile nu costa - Alan G. Robinson, Dean M. Schroeder Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Alan G. Robinson, Dean M. Schroeder
11,31 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ManagementCarti recomandate din categoria Management