Mentalistii

Mentalistii - Florin Manolescu
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMentalistii
Comanda acum "Mentalistii - Florin Manolescu" de pe libraria ishop la pretul de 20,85 lei
Descriere carte:
Incredibile, dar foarte convingatoare prin inventivitatea si prin consistenta lor, deci adevarate, cele Alte noua povestiri ale lui Florin Manolescu isi rasfata cititorii, invitindu-i sa se ia in serios si oferindu-le in schimb tot ceea ce acestia si-ar putea dori intr-o zi de sarbatoare : personaje cu miez, numeroase conflicte cind grave, cind hazlii, intriga cu firele bine intinse si cu rasturnari caleidoscopice de timp sau de situatie la Berlin, Paris, Viena, Roma si, bineinteles, Bucuresti, dialoguri incisive, ironie duioasa, humor adolescentin si, din cind in cind, un val de melancolie feminina, reverberata muzical. Daca ar fi fost prozator si daca ar fi trait in Romania anilor 2000, sucitul cavaler de La Mancha, mentalistul tuturor mentalistilor, n-ar fi scris altfel. Mentalistii este o carte magica, a carei vraja nu se destrama odata cu ultima povestire, ci chiar atunci incepe sa actioneze.

?Transpare in ceea ce scrie Florin Manolescu o incredere, greu de regasit acum printre profesionistii literaturii, in forta incantatorie a textului, in puterea lui de a izbavi daca nu lumea, cel putin pe autorul lui. In joaca lor de-a realismul magic romanesc, prozele scurte ale lui Florin Manolescu sint o lectura cel putin incintatoare." (Iulia Popovici)

?Un soi de tales of unexpected scrise absolut din placere, fara cea mai mica urma din traditionalele obsesii ale literatului nostru." (Dan C. Mihailescu)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Mentalistii
Cartea Mentalistii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Mentalistii - Florin Manolescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Colonia Penitenciara Oranj - CUSNARENCU George Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
CUSNARENCU George
13,41 lei
Povestile Beau Monde - Radiana Bratu Monica Neagu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Radiana Bratu Monica Neagu
47,50 lei
Ultimul imparat - Valentin Nicolau Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Valentin Nicolau
8,07 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana