Leonid Andreev si Dubla Cadere A Filosofiei

Leonid Andreev si Dubla Cadere A Filosofiei - BURICEA-MLINARCIC C.C.
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roLeonid Andreev si Dubla Cadere A Filosofiei
Comanda acum "Leonid Andreev si Dubla Cadere A Filosofiei - BURICEA-MLINARCIC C.C." de pe libraria ishop la pretul de 8,91 lei
Descriere carte:
Leonid Andreev (1871-1919), dramaturg, prozator, scenarist, pictor si fotograf rus, extrem de cunoscut mai ales in Germania, Italia, Marea Britanie si Statele Unite. In Romania el incepe sa fie receptat la adevarata sa valoare datorita unor spectacole de referinta montate la Teatrul National din Cluj, Teatrul National din Iasi sau Teatrul Andrei Muresanu din Sfintu Gheorghe. Fara a ocoli argumentele de natura filologica ori teatrologica, cartea ofera o perspectiva inedita asupra operei dramatice a lui Leonid Andreev, vazute ca o reactie la ideologiile vremii, incepand cu lectura deformata a operei lui Nietzsche care a contribuit la fundamentarea doctrinei fasciste si sfarsind cu marxismul, luand insa in discutie si doctrine mai putin nocive, cum ar fi social-democratia sau crestin-democratia. E pusa in lumina si contributia teoretica a lui Andreev, referitoare la rolul pe care il are mass-media in procesul de inoculare a ideologiilor.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Leonid Andreev si Dubla Cadere A Filosofiei
Cartea Leonid Andreev si Dubla Cadere A Filosofiei in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Leonid Andreev si Dubla Cadere A Filosofiei - BURICEA-MLINARCIC C.C." sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Din Universul Ascuns Al Operei De  Arta - TEODOSIU Anatolie Urmatoarea carte recomandata din categoria Cinematografie
TEODOSIU Anatolie
13,41 lei
Dictionar de cinema - Cristina Corciovescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Cinematografie
Cristina Corciovescu
46,55 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
CinematografieCarti recomandate din categoria Cinematografie