Legea Medierii. Comentarii si Explicatii

Legea Medierii. Comentarii si Explicatii - Pancescu George Flavius
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roLegea Medierii. Comentarii si Explicatii
Comanda acum "Legea Medierii. Comentarii si Explicatii - Pancescu George Flavius" de pe libraria ishop la pretul de 27,90 lei
Descriere carte:

Medierea, prin elementul de noutate pe care îl prezinta în tara noastra, suscita un viu interes mai ales în rândul profesiilor legate de activitatea judiciara, precum si a teoreticienilor. Acest lucru l-a îndemnat si provocat pe autor – preocupat de asemenea de metodele nejurisdictionale de solutionare a conflictelor – sa întreprinda un comentariu pe articole al Legii nr. 192/2006 privind medierea si organizarea activitatii de mediator, primul cadru general legal privind medierea.

Aceasta carte are dorinta de a trezi interesul pentru mediere si al persoanelor nefamiliarizate cu aceasta procedura ori neimplicate în activitatea de înfaptuire a justitiei, precum si a tuturor celor care vor dori sa rezolve conflictele aparute între ei pe calea unei proceduri simple, expeditive, implicând costuri reduse, care ofera solutii durabile si reciproc avantajoase.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Legea Medierii. Comentarii si Explicatii
Cartea Legea Medierii. Comentarii si Explicatii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Legea Medierii. Comentarii si Explicatii - Pancescu George Flavius" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Contabilitatea in partida simpla - Culegere de acte normative Urmatoarea carte recomandata din categoria Legislatie
Culegere de acte normative
2,85 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
LegislatieCarti recomandate din categoria Legislatie