Justitia administrativa si contenciosul administrativ-fiscal

Justitia administrativa si contenciosul administrativ-fiscal - Octavia Maria Cilibiu
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roJustitia administrativa si contenciosul administrativ-fiscal
Comanda acum "Justitia administrativa si contenciosul administrativ-fiscal - Octavia Maria Cilibiu" de pe libraria ishop la pretul de 35,00 lei
Descriere carte:
Tema cercetarii lucrarii se situeaza in materia controlului respectarii cerintelor principiului legalitatii cu privire la actele administrative dintr-un sector fundamental al administratiei publice, si anume cel al finantelor publice.

Lucrarea isi propune cercetarea sistematica, din perspectiva studiului interdisciplinar al "odiseei" reglementarii justitiei administrative si contenciosului actelor de impunere fiscala.

Monografia de fata se caracterizeaza ca o cercetare bazata pe o ampla si diversificata documentare, care valorifica surse bibliografice relevante pentru tema studiata, dovedindu-si si in acest sens utilitatea.

Metodologia de cercetare utilizata, prin instrumentele si tehnicile adecvate folosite, da posibilitatea realizarii de analize calitative, valoroase pentru studiul intreprins.

Autoarea realizeaza o lucrare cu un grad insemnat de originalitate, sustinut atat de conceptia generala a monografiei, cat si de nivelul avansat de tratare a majoritatii subiectelor, precum si de metodologia de cercetare utilizata, care imbina abordarea stiintifica sectoriala cu cea interdisciplinara.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Justitia administrativa si contenciosul administrativ-fiscal
Cartea Justitia administrativa si contenciosul administrativ-fiscal in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Justitia administrativa si contenciosul administrativ-fiscal - Octavia Maria Cilibiu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Drept Administrativ Roman - Brezoianu Dumitru Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept administrativ
Brezoianu Dumitru
49,05 lei
Asistenta sociala in Romania - Florin Pasa, Luminita Mihaela Pasa Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept administrativ
Florin Pasa, Luminita Mihaela Pasa
16,05 lei
Tratat de drept administrativ vol.1 - Antonie Iorgovan Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept administrativ
Antonie Iorgovan
0,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept administrativCarti recomandate din categoria Drept administrativ