JIHAD SAU DRUMUL SPRE DJANNA

JIHAD SAU DRUMUL SPRE DJANNA - Dumitru Chican
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roJIHAD SAU DRUMUL SPRE DJANNA
  • Autor: Dumitru Chican
  • Editura: Corint
  • Colectia:
  • Categoria: Istorie
  • ISBN: 978-973-135-641-9
  • An aparitie: 2011
  • Numar de pagini: 288
  • Format carte: 13 x 20 cm
Comanda acum "JIHAD SAU DRUMUL SPRE DJANNA - Dumitru Chican" de pe libraria ishop la pretul de 26,12 lei
Descriere carte:
Astazi, la un deceniu de la dramaticele evenimente de la 11 septembrie 2001, opinia publica asteapta inca raspuns la o intrebare asupra careia se pastreaza o tacere nelinistitoare: cine sunt adevaratii organizatori si executanti ai atacurilor care au lasat in urma cateva mii de morti vinovati doar de a se fi aflat in locul nepotrivit la momentul nepotrivit?

Prin impactul psihologic asupra mentalului colectiv, prin conul de umbra densa in care se desfasoara, prin sentimentul ca ne aflam in fata unui inamic prezent nicaieri si oriunde si, mai ales, prin violenta ucigasa, "jihadul" a devenit un concept la care se raporteaza tot mai mult viata si siguranta lumii contemporane si chiar un fenomen sui-generis de globalizare, pe cat de mult descries, pe atat de putin inteles.

Cartea de fata isi propune sa ofere cititorului un prilej de meditatie asupra acestei epidemii, atat cat autorul i-a putut cunoaste simptomele in cei peste treizeci de ani pe care i-a petrecut, ca ambasador al Romaniei, in lumea Orientului Mijlociu, areal invinovatit de a fi principala pepiniera a violentei de sorginte religioasa islamica.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre JIHAD SAU DRUMUL SPRE DJANNA
Cartea JIHAD SAU DRUMUL SPRE DJANNA in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "JIHAD SAU DRUMUL SPRE DJANNA - Dumitru Chican" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Interviuri despre revolutie - Alex Mihai Stoenescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Alex Mihai Stoenescu
34,99 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
IstorieCarti recomandate din categoria Istorie