IN INIMA RAULUI

IN INIMA RAULUI - CAIN, Chelsea
Pret: 28,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIN INIMA RAULUI
Comanda acum "IN INIMA RAULUI - CAIN, Chelsea" de pe libraria ishop la pretul de 28,50 lei
Descriere carte:
Toti cititorii fideli ai romanelor-thriller stiu cine e Hannibal Lecter si se infioara la auzul numelui sau. Dar ne-am inchipuit vreodata ca mefistofelicul criminal ar putea avea si o versiune feminina? Daca Lecter era cultivat si spiritual, Gretchen Lowell, inspaimantatorul personaj principal din romanului lui Chelsea Cain e pe cat de frumoasa, pe atat de inteligenta. La fel ca protagonistul din Tacerea mieilor, si ea isi gaseste un pandant ? aici, in persoana detectivului Archie Sheridan. Dupa ce omorase doua sute de persoane si ?castigase? titulatura de criminal(a) in serie, Gretchen merge pana la a rapi detectivul care se afla pe urmele ei si a-l supune la cazne inimaginabile. Extragerea splinei fara anestezie e una dintre ele.
Daca ar fi doar atat, ar fi banal! Dupa toate torturile pe care i le administreaza, nu il omoara, ci ? mai mult ? il salveaza cand acesta ajunge intr-un punct critic, lasandu-se pe sine sa fie prinsa de catre politie. Archie Sheridan se indragosteste intr-un mod obsesional de ea, in acelasi timp anchetand un caz asemanator cu ceea ce i s-a intamplat lui. Sa mai spunem si ca autoarea, Chelsea Cain, era insarcinata cand a inceput sa scrie romanul?!

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre IN INIMA RAULUI
Cartea IN INIMA RAULUI in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "IN INIMA RAULUI - CAIN, Chelsea" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Confreria Sfintului Giulgiu - Julia Navarro Urmatoarea carte recomandata din categoria Best Seller
Julia Navarro
59,99 lei
Ancheta - Marie-France Etchegoin Urmatoarea carte recomandata din categoria Best Seller
Marie-France Etchegoin
22,99 lei
America fara etaje - Ilf Ilia, Evgheni Petrov Urmatoarea carte recomandata din categoria Best Seller
Ilf Ilia, Evgheni Petrov
18,95 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Best SellerCarti recomandate din categoria Best Seller